Witam, mam na imię Grzesiek , mam 21 lat i mam duży problem z dziewczyną. Otóż jesteśmy razem 3 lata, jednak ona 2 miesiące temu pojechała do Niemiec do pracy, a ja poszedłem na studia. Jesteśmy ze sobą na odległość a ona wraca dopiero na świeta. Kocham ją i ona mnie chyba też jednak ostanio mam wrażenie ze przestało jej na mnie zależeć. W dodatku ona poznała dużo facetów tam i z kimś nawet zaczęła już pisać wiadomości i nie wiem czy nie kręci z nim. Zawsze byłem o nią zazdrosny i zawsze jej to przeszkadzało. Teraz nie rozmawiamy normalnie, ona jest tajemnicza a ja mam ogromnego doła w związku z tą sytuacją, nie wiem co mam robić..
No cóż, nie wykluczone że w kimś się tam zauroczyła i dlatego nie zależy jej już na Tobie.
Nikt Ci nie napisze tutaj jak jest naprawdę, tylko ona sama może Ci to powiedzieć, pod warunkiem że ma odwagę przyznać się do tego.
Myślę że szczera rozmowa wiele wyjaśni, albo chociaż da do myślenia, bo jeśli coś się chce ukryć, to zazwyczaj to i tak wychodzi po czasie.
Zresztą napisałeś że jest tajemnicza - to właśnie jedna z oznak kombinatorstwa, nieszczerości i ukrywania prawdy.