Jak to widzicie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jak to widzicie

Otóż, rok temu zerwał ze mną mój były. Mieszkaliśmy za granica i po zerwaniu ja wróciłam do polski. Weszłam w nowy związek, próbowałam o byłym zapomnieć ale ciężko mi to przychodziło. On nie chciał ogólnie nawet ze mną utrzymywać koleżeńskich relacji. Nie chciał mnie widzieć ani ze mną gadać. Od jakiegoś czasu zaczęliśmy jednak pisać.. nie często ale z upływem czasu coraz intensywniej. Piszemy o naszym seksie, ze chcialby coś ze mną mieć, nawet zaprosił mnie do siebie za granice. Jest przystojny i wiem ze ma powodzenie u kobiet, stad moje pytanie do niego " dlaczego akurat ze mną " . Na co on odpowiedział ze się znamy i dobrze było nam ze sobą. Przyjaciółka mówi ze może on po prostu zaczął tęsknić i chciałoby spędzić ze mną czas tylko jego ego nie pozwala mu okazać uczuć i stad to jego gadanie o seksie. Mam na myśli to ze nie nie przyzna się ze tęskni czy ze mu mnie brakuje, tylko próbuje umówić się na seks. No ale dlaczego ja.. i dlaczego tak nagle zmienił zdanie na mój temat. Czy jeśli do niego pojadę, będę mogła liczyć na to ze jednak między nami znów pojawi się jakiś uczucie ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez nataliabukwas (2017-11-17 12:50:34)

Odp: Jak to widzicie

Jemu chodzi po prostu o seks. Licz sie z tym ze pojedziesz tam i za chwilę bedziesz musiała wracac. I co bedziesz tak go odwiedzała na numerek i do widzenia? Niech on przyjedzie do cb jesli mysli by z toba byc i niech sie stara. Jesli mysli powaznie to z czasem zabierze cie ze soba.

3

I bardzo dobrze, że nie chciał koleżeńskich relacji bo koleżeństwo po rozstaniu nie istnieje. Trzeba się odciąć, żeby móc się uleczyć.
Ale masz teraz nowego faceta i chcesz wrócić do byłego? To tego obecnego już możesz zostawić, bo jest dla Ciebie plasterkiem, a nie mężczyzną. Nie chcesz z nim być.

4

Praca za granicą ma swoje plusy tak dodatnie jak i ujemne.
Dodatnie to na pewno zarobki nieporównywalne z zarobkami w PL, jakaś tam wolność oraz ogólny luz od trosk i problemów w kraju.
Ujemne to na pewno samotność i trudności w nawiązywaniu jakichkolwiek kontaktów czy znajomości poza pracą oraz zwykła nuda.
Dodaj sobie dwa plus dwa i Ci wyjdzie wynik, to bardzo proste dlaczego akurat Ty.

5 Ostatnio edytowany przez josz (2017-11-17 18:07:45)

Karolina1kp napisał/a:

Na co on odpowiedział ze się znamy i dobrze było nam ze sobą.

Kłamie, gdyby było mu z Tobą dobrze, nie zrywałby.

Karolina1kp napisał/a:

Przyjaciółka mówi ze może on po prostu zaczął tęsknić i chciałoby spędzić ze mną czas tylko jego ego nie pozwala mu okazać uczuć i stad to jego gadanie o seksie. Mam na myśli to ze nie nie przyzna się ze tęskni czy ze mu mnie brakuje, tylko próbuje umówić się na seks.

Nie oszukuj się, przecież nie powie Ci wprost, że akurat nie ma innej laski pod ręką (oprócz swojej własnej), a chętnie by sobie ulżył, za darmo, więc przyjeżdżaj smile
Tęskonota, uczucia? Nie dorabiaj historii tam, gdzie jej nie ma, tak dokładnie chodzi o seks.
Dziwię się, że po tym, jak zostałaś potraktowana, a także z powodu bycia w nowym związku, utrzymujesz z tamtym jeszcze jakiś kontakt, a co gorsze, rozpatrujesz jego propozycję.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024