Jak odbić żonę koledze? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak odbić żonę koledze?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Jak odbić żonę koledze?

Witam jestem Marcin, potrzebuje waszej rady. Wiem, ze to forum dla kobiet ale właśnie chce dowiedzieć się jak wyglada moja sprawa z perspektywy kobiety. Zauroczyłem się żona mojego kumpla. Znam ja od dawna i w sumie czuje do niej coś od kilku miesięcy, teraz postanowiłem coś zrobić i w końcu ja zdobyć. Jakieś pomocne rady? Jak zrobić to szybko? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak odbić żonę koledze?

Najpierw pozbądź się kumpla. Problem zniknie.
Jaki masz samochód?

3

nim2 napisał/a:

Jaki masz samochód?

Jaki to nic nie zmienia.. Poza tym ona na samochód nie poleci..

4 Ostatnio edytowany przez josz (2017-11-16 22:58:43)

Kolega chyba, z tego samego kółka literackiego co niejaka bananacake?
http://www.netkobiety.pl/t108758.html

5

marcinalbert napisał/a:
nim2 napisał/a:

Jaki masz samochód?

Jeśli masz duży bagażnik, to jeszcze jest kilka możliwości.

6

marcinalbert napisał/a:
nim2 napisał/a:

Jaki masz samochód?

Czyli jeździsz starym rzęchem. Przypuszczam że wariant intelektualny, typu rozmowy o literaturze, wspólny wypad na koncert w filharmonii, czy interesująca rozmowa na tematy ogólne nie dość że za długo trwa, to jeszcze też nie jest w twoim stylu.
Pozostaje ci tylko, zgodnie z radą nim2, zlikwidować kumpla (może zarąbać ciupagą żeby było ciekawiej?), a potem dziewczynę za kudły i zaciągnij do swojej jaskini.

7

a może znajdź wolną? big_smile

8

troll napisał/a:
marcinalbert napisał/a:
nim2 napisał/a:

Jaki masz samochód?

Czyli jeździsz starym rzęchem. Przypuszczam że wariant intelektualny, typu rozmowy o literaturze, wspólny wypad na koncert w filharmonii, czy interesująca rozmowa na tematy ogólne nie dość że za długo trwa, to jeszcze też nie jest w twoim stylu.
Pozostaje ci tylko, zgodnie z radą nim2, zlikwidować kumpla (może zarąbać ciupagą żeby było ciekawiej?), a potem dziewczynę za kudły i zaciągnij do swojej jaskini.

Hehe dobre :-D

Autor porazka, uwazajxie panowie na takich kolegow...

9 Ostatnio edytowany przez cslady (2017-11-17 10:36:03)

marcinalbert napisał/a:

Witam jestem Marcin, potrzebuje waszej rady. Wiem, ze to forum dla kobiet ale właśnie chce dowiedzieć się jak wyglada moja sprawa z perspektywy kobiety. Zauroczyłem się żona mojego kumpla. Znam ja od dawna i w sumie czuje do niej coś od kilku miesięcy, teraz postanowiłem coś zrobić i w końcu ja zdobyć. Jakieś pomocne rady? Jak zrobić to szybko? smile

[treść poniżej poziomu forum]

10

marcinalbert napisał/a:
nim2 napisał/a:

Jaki masz samochód?

Słuchaj, nic nie stracisz. Zainwestuj w bryke, wiesz taką wypasioną. Może kumpel nawet poleci. Upieczesz dwie pieczenie na jednym ogniu - i kumpla nie stracisz i laske odbijesz.

11

Jak odbić żonę koledze? Wynajmij dziewczynę do towarzystwa, wrzuć mu pigułkę gwałtu, zrób im kompromitujące zdjęcia, wyślij żonie, pocieszaj ją po sfingowanej zdradzie aż ci ulegnie. Zostań zdemaskowany przy sprawie rozwodowej, idź do pudła. Zostań dozgonnie znienawidzony przez obiekt twoich westchnień, trollu.

12

Makigigi napisał/a:

Jak odbić żonę koledze? Wynajmij dziewczynę do towarzystwa, wrzuć mu pigułkę gwałtu, zrób im kompromitujące zdjęcia, wyślij żonie, pocieszaj ją po sfingowanej zdradzie aż ci ulegnie. Zostań zdemaskowany przy sprawie rozwodowej, idź do pudła. Zostań dozgonnie znienawidzony przez obiekt twoich westchnień, trollu.

Napisałem to bardziej dosadnie, ale post usunął moderator.

13

Widzisz, Pokonanis, nie zdążyłam przeczytać

14

Odbić nie możesz trollu, ale Tobie odbiło na pewno. I to szybko  ;-)

15

Ludzie nie karmcie trolla.

16

marcinalbert napisał/a:

Pokaż jej ten temat na forum. Zaręczam, że od razu wpadnie w twe ramiona.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak odbić żonę koledze?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024