Witam wszystkich. Spóźnia mi sie miesiączka od kilku dni. Ostatnio miałam 05.10.2017. Od paru dni , czuje sie inaczej tzn mam wieczorne mdłości i poranne, jest mi słabo, gdy czuje zapach papierosów to mnie mdli . Od razu chce mi się wymiotować. Czy to możliwe abym była w ciąży ??? Mam 6 miesięcznego synka . Jak to możliwe !!
Ja Ci powiem
uwaga, kiedy Pan i Pani uprawiają seks bez zabezpieczenia, to Pani może zajść w ciążę.
O, właśnie tak to jest możliwe
Jak To możliwe? Nie mam pojęcia. Zapewne wiatr Cię zapylił.
To naprawdę żenujące, żeby kobieta, która jest już matką, nie wiedziała, jak się w ciążę zachodzi. Nie słyszałaś, że jak się nie chce ciąży, to należy się zabezpieczać?
P.S. Gratulacje, będzie 500+.
Witam wszystkich. Spóźnia mi sie miesiączka od kilku dni. Ostatnio miałam 05.10.2017. Od paru dni , czuje sie inaczej tzn mam wieczorne mdłości i poranne, jest mi słabo, gdy czuje zapach papierosów to mnie mdli . Od razu chce mi się wymiotować. Czy to możliwe abym była w ciąży ??? Mam 6 miesięcznego synka . Jak to możliwe !!
Posiadanie półrocznego dziecka nie działa antykoncepcyjnie
Cyngli-jeszcze tysiączek becikowego.Chyba nie znieśli?
Mamster napisał/a:Witam wszystkich. Spóźnia mi sie miesiączka od kilku dni. Ostatnio miałam 05.10.2017. Od paru dni , czuje sie inaczej tzn mam wieczorne mdłości i poranne, jest mi słabo, gdy czuje zapach papierosów to mnie mdli . Od razu chce mi się wymiotować. Czy to możliwe abym była w ciąży ??? Mam 6 miesięcznego synka . Jak to możliwe !!
Posiadanie półrocznego dziecka nie działa antykoncepcyjnieCyngli-jeszcze tysiączek becikowego.Chyba nie znieśli?
Nie mam pojęcia zielonego.
Czas jaki minął od porodu nie ma znaczenia , bo chyba to miałaś na myśli pisząc, że masz 6 miesięczne dziecko.. Zrób test beta, będziesz miała 100 procent pewności. A czy w ogóle się zabezpieczaliście? Czy szokuje Cię możliwość tego, że antykoncepcja zawiodła?
7 2017-11-13 13:50:05 Ostatnio edytowany przez bwini81 (2017-11-13 13:51:05)
hmmm.... ja tak miałam mój syn miał pół roczku jak zaszłam w ciążę z córka
wierz mi żadna tragedia, będą się razem bawić
Jak czytam nie które odpowiedzi , np ta " Jak to możliwe . Nie mam pojęcia. Zapewne wiatr Cię zapylił.
To naprawdę żenujące, żeby kobieta, która jest już matką, nie wiedziała, jak się w ciążę zachodzi. Nie słyszałaś, że jak się nie chce ciąży, to należy się zabezpieczać?
P.S. Gratulacje, będzie 500+.
Powinno być to usunięte !!
Tu P. się pyta .
Jest to możliwe . Spokojnie . Niech zrobi P. test .
Różne są sytuację . To co z tego ,że ta P. ma Synka pół rocznego. Czasami mówią ,że to jest nie możliwe.. a, jednak
. Miałam podobną sytuację
.
Pozdrawiam !!
Jak czytam nie które odpowiedzi , np ta " Jak to możliwe . Nie mam pojęcia. Zapewne wiatr Cię zapylił.
P.S. Gratulacje, będzie 500+.Powinno być to usunięte !!
Tu P. się pyta .Jest to możliwe
. Spokojnie . Niech zrobi P. test .
Zgłoś moderacji, skoro prawda w oczy kole.
Różne są sytuację
. To co z tego ,że ta P. ma Synka pół rocznego. Czasami mówią ,że to jest nie możliwe.. a, jednak
.
Pozdrawiam !!
Cyngli,
jak można brać serio kogoś, kto w czterech zdaniach robi trzy byki
pszcz.93 napisał/a:Różne są sytuację
. To co z tego ,że ta P. ma Synka pół rocznego. Czasami mówią ,że to jest nie możliwe.. a, jednak
.
Pozdrawiam !!
Cyngli,
jak można brać serio kogoś, kto w czterech zdaniach robi trzy byki
Z grzeczności nie skomentowałam braku znajomości pisowni...
Pomocy.!!!
3 tygodnie temu zdecydowalismy sie z chlopakiem aby zrezygnować z prezerwatyw i zabezpieczac sie tylko tabletkami. Przy kazdym stosunku konczyl we mnie. Biore od dwóch mies tabletki antykoncepcyjne BonaDea codziennie o tej samej porze , zadnej nie pominelam , nie wymiotowalam itp. Wlasnie koncze drugie opakowanie a od dwoch dni mam napady glodu jak taka studnia bez dna , dodatkowo bol w podbrzuszu, biale uplawy i bol piersi. Po 10 dniach od stosunku robilam test wyszedl negatywnie chyba ze za wcześnie zostal zrobiony. Pomocy czy moglam miec az takiego pecha?
Pomocy.!!!
3 tygodnie temu zdecydowalismy sie z chlopakiem aby zrezygnować z prezerwatyw i zabezpieczac sie tylko tabletkami. Przy kazdym stosunku konczyl we mnie. Biore od dwóch mies tabletki antykoncepcyjne BonaDea codziennie o tej samej porze , zadnej nie pominelam , nie wymiotowalam itp. Wlasnie koncze drugie opakowanie a od dwoch dni mam napady glodu jak taka studnia bez dna , dodatkowo bol w podbrzuszu, biale uplawy i bol piersi. Po 10 dniach od stosunku robilam test wyszedl negatywnie chyba ze za wcześnie zostal zrobiony. Pomocy czy moglam miec az takiego pecha?
Jeśli brałaś pigułki tak jak powinnaś, nie miałaś biegunki i nie wymiotowałaś, to na pewno nie jesteś w ciąży. Nie ma aż takich cudów..
Nie wkręcaj sobie głupot.