Jak sie bronic przed uczuciem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak sie bronic przed uczuciem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Jak sie bronic przed uczuciem?

Tak jak w temaciacie , co zrobić ,żeby się nie zakochać w facecie ? Czuje ,ze zaczyna mnie do niego coraz bardziej ciągnąć , caly czas o nim mysle. Nie chce się zakochac , bo do niczego dobrego to Nie doprowadzi . Wole zareagować w porę ,zanim jeszcze nie jest poważnie . Dodam ,ze to znajomy z uczelni i Nie jestem w stanie uciąć z nim totalnie kontaktu

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-11-13 00:39:12)

Odp: Jak sie bronic przed uczuciem?

Przepadłaś pisząc ten post. Nie chcesz niczego, nic nie rób.

Im bardziej będziesz się bronić, tym mocniej Cię to dotknie. Już jesteś zakochana skoro o tym piszesz smile
Jedyne wyjście to poczekać i zobaczyć jak rozwinie się ta relacja lub szczerze pogadać z tą osobą.

4

Ty wcale nie chcesz się nie zakochać. W przeciwnym wypadku postarałabyś się odizolować od tego człowieka. Nieraz mi biło serce na widok jakiegoś mężczyzny czy chłopaka, ale jeśli nie mogłam sobie pozwolić na uczucie - to nie pozwalałam. To jest bardzo proste.

5

Koleżanko ... ale to już chyba piąty, albo szósty wątek który zakładasz w tym temacie ...

6

Biorąc pod uwagę, że to już kolejny wątek, który zakładasz, a których prosiłam, by nie mnożyć, zostaje on zamknięty. Jednocześnie proszę, abyś sprawdziła pocztę.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak sie bronic przed uczuciem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024