Potrzebuje pomocy nie wiem co mam robić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Potrzebuje pomocy nie wiem co mam robić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Potrzebuje pomocy nie wiem co mam robić

Cześć..  jestem 20 letnim mężczyzną ze swoją dziewczyną jesteśmy od 4 lat znamy się od 5lat.. od pierwszego spotkania zakochalismy się w sobie od zawsze byliśmy tylko my i nic innego nas nie interesowało byliśmy najszczesliwsi na siwecie , kochalismy się ponad wszystko na świecie była i jest całym moim światem tak jak ja jej zawsze się wzajemnie rozpieszcxalismy planowaliśmy razem przyszłość.. lecz wszystko zjebalem.. Nie mam pojęcia co mam robić, wszystko zaczęło się od tego jak zacząłem pracę w pewnej firmie po 2 dniach okazało się że szef bardzo dobrze zna rodziców mojej dziewczyny, pomyślałem że w porządku w niczym mi to przecież nie przeszkadza. Lecz nie wiem dlaczego ale pewnego dnia ukradlem mu 14 zł piepszone 14 zł sam nie wiem dlaczego tak postapilem nigdy wcześniej  czegoś takiego nie zrobiłem , akurat kamera wszystko nagrała i gościu postanowił się na mnie zemścić.. myślicie że poszedł na policję? Nie , poszedł prosto z nagraniem do rodziców mojej dziewczyny i pokazał nagranie teściów i było w szoku ,bardzo mnie lubili i znali i wiedzieli o mnie wszystko wiedzieli że taki nie jestem tak jak i moja dziewczyna doskonale wie ze taki nie jestem i nigdy czegoś takiego nie zrobiłem, a dzień wcześniej powiedziałem mu że od niego odchodzę bo za mało zarabiam i mi nie starcza na życie, wiem ze popełniłem ogromny błąd że ukradlem te piepszone 14zl Ale naprawdę nie mam pojęcia dlaczego nie potrafię tego wyjaśnić czemu tak zrobiłem, nie jestem żadnym złodziejem popełniłem ogromny błąd którego żałuję oczywiście oddałem mu tą kasę i przeprosiłem lecz i tak poleciał z nagraniem do teściów wszystko mówiąc jaki jestem, dziewczyna była i jest na mnie mega wkurwiona przepraszam ja pisze że taki nie jestem że mnie doskonale zna i wie o mnie wszystko.. lecz ona nie chce się że mną spotkać zerwała ze mną przez fb i chce o mnie zapomnieć odkochac się prosił a żebym dał jej czas.. A ja nie wiem co mam robić jestem w totalnej roscypce nic nie jem nie śpię nie mogę przestać o niej myśleć.. Nie pisze do niej od wczoraj (5.11) i nie wiem co mam robić nie chce jej nigdy w życiu stracić jestem załamany cała ta sytuacja.. naprawdę nie potrafię powiedzieć dlaczego tak postapilem.. co mam robić? Dax jej Czas? Naciskać na spotkanie żebyśmy szczerze pogadali? POMOCY! NIE MOGĘ BEZ NIEJ ŻYĆ

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Potrzebuje pomocy nie wiem co mam robić
Spiepszylem napisał/a:

Cześć..  jestem 20 letnim mężczyzną ze swoją dziewczyną jesteśmy od 4 lat znamy się od 5lat.. od pierwszego spotkania zakochalismy się w sobie od zawsze byliśmy tylko my i nic innego nas nie interesowało byliśmy najszczesliwsi na siwecie , kochalismy się ponad wszystko na świecie była i jest całym moim światem tak jak ja jej zawsze się wzajemnie rozpieszcxalismy planowaliśmy razem przyszłość.. lecz wszystko zjebalem.. Nie mam pojęcia co mam robić, wszystko zaczęło się od tego jak zacząłem pracę w pewnej firmie po 2 dniach okazało się że szef bardzo dobrze zna rodziców mojej dziewczyny, pomyślałem że w porządku w niczym mi to przecież nie przeszkadza. Lecz nie wiem dlaczego ale pewnego dnia ukradlem mu 14 zł piepszone 14 zł sam nie wiem dlaczego tak postapilem nigdy wcześniej  czegoś takiego nie zrobiłem , akurat kamera wszystko nagrała i gościu postanowił się na mnie zemścić.. myślicie że poszedł na policję? Nie , poszedł prosto z nagraniem do rodziców mojej dziewczyny i pokazał nagranie teściów i było w szoku ,bardzo mnie lubili i znali i wiedzieli o mnie wszystko wiedzieli że taki nie jestem tak jak i moja dziewczyna doskonale wie ze taki nie jestem i nigdy czegoś takiego nie zrobiłem, a dzień wcześniej powiedziałem mu że od niego odchodzę bo za mało zarabiam i mi nie starcza na życie, wiem ze popełniłem ogromny błąd że ukradlem te piepszone 14zl Ale naprawdę nie mam pojęcia dlaczego nie potrafię tego wyjaśnić czemu tak zrobiłem, nie jestem żadnym złodziejem popełniłem ogromny błąd którego żałuję oczywiście oddałem mu tą kasę i przeprosiłem lecz i tak poleciał z nagraniem do teściów wszystko mówiąc jaki jestem, dziewczyna była i jest na mnie mega wkurwiona przepraszam ja pisze że taki nie jestem że mnie doskonale zna i wie o mnie wszystko.. lecz ona nie chce się że mną spotkać zerwała ze mną przez fb i chce o mnie zapomnieć odkochac się prosił a żebym dał jej czas.. A ja nie wiem co mam robić jestem w totalnej roscypce nic nie jem nie śpię nie mogę przestać o niej myśleć.. Nie pisze do niej od wczoraj (5.11) i nie wiem co mam robić nie chce jej nigdy w życiu stracić jestem załamany cała ta sytuacja.. naprawdę nie potrafię powiedzieć dlaczego tak postapilem.. co mam robić? Dax jej Czas? Naciskać na spotkanie żebyśmy szczerze pogadali? POMOCY! NIE MOGĘ BEZ NIEJ ŻYĆ

Najprawdopodobniej dziewczynie jest wstyd, nie tylko za Ciebie ale również przed rodzicami. Sprawa jest świeża, więc pewnie omawiana u niej w domu. Niewykluczone, że zerwała z Tobą, będąc pod ich presją. W jakiś sposób również ich to dotknęło, dlatego uważam, że powinieneś ich także przeprosić.
Jeśli oni Ci wybaczą jest większa szansa, że dziewczyna również to zrobi.

Nie nastawiaj się jednak na sukces, nie oczekuj natychmiastowego wybaczenia i ocieplenia stosunków - odbudowywanie zaufania jest długotrwałym procesem, a czasami nie następuje nigdy.

Nadal tam pracujesz?

3

Hej Autorze, nie załamuj się, myślę tak jak ósemka, że dziewczyna jest w szoku i pod presją i dlatego zareagowała gwałtownie... Ale skoro Cię kocha i tak wiele Was łączy, to na pewno będzie potrafiła Ci wybaczyć! Czekaj spokojnie aż przejdzie jej gniew, możesz też sam się do niej odezwać tak na spokojnie, na pewno da Ci szansę... albo faktycznie do jej rodziców... wyjaśnij im tę sytuację tak jak nam tutaj, przyznaj do winy, okaż żal i obiecaj, że masz teraz taką nauczkę, że to się już nigdy więcej nie ma prawa zdarzyć... No nie wierzę, żeby ludzie, którzy do tej pory Cię lubili i cenili nie dali Ci szansy.

4

Facet ci malo placil i wziales te pieniadze podswiadomie jako "wyrownanie", bez myslenia.
NO coz mleko sie rozlalo.
Napisz list lub maila do rodzicow dziewczyny oraz jej z przeprosinami i wytlumaczeniem ze zrobiles to odruchowo bo ci bardzo malo placil i on  cie tez oszukiwal nie dajac godziwej zaplaty za twoja prece.
Twoj pracodawca to tez gnojek. powinnien cie opieprzyc a nie leciec do rodzicow dziewczyny, chcial sie zemscic na tobie ze odchodzisz.

Przeprosic i czekac, nic innego ci nie pozostalo.
Jak kocha to wroci i sie ulozy, a jak sie obrazi o takie male "przestepstwo" to no coz razem wam nie po drodze.

Kazdy z nas zrobil cos w zyciu, gdzie jak sie patrzy do tylu to mu wstyd.
Znajdz dobra prace i udowodnij dziewczynie ze jestes dobrym, szanowanym pracownikiem.

5

Spiepszylem napisał/a:

6

Nie nie pracuje u niego ,miałem chwilę że myślałem żeby do niego wrócić żeby udowodnić że taki nie jestem lecz chwilę pomyślałem i doszlem do wniosku że nie wytrzymam pracując z tym człowiekiem i tylko samo nieszczęście by z tego wyszło, tak to prawda zarabialem może u niego nad 1200 zł na miesiąc co jest kpina.. żałuję  że nie odeszlem pierwszego dnia od niego kiedy mi się ta praca nie podobała wtedy nic by się nie wydarzyło i było by wszystko okej lecz mleko się już rozlało nic nie mogę zrobić, dziewczynie dałem czas nie pisze ani nie dzwonię do niej od niedzieli ,jest ciężko jak nigdy w życiu wiem że to co zrobiłem jest źle ale naprawdę nie wiem jak to wyjaśnić dlaczego.. jestem strazakiem w OSP OD dziecka zawsze kochałem pomagać i ratować ludzi , raz mialem sytacje wchodzac do plonacego domu uratowac niemowle o ktorym rodzice calkowicie zapomnieli w calym szkotu ratowali sb.. dziecko uratowalem lecz doznalem dosc powaznych popazen na plecach i nodze, mowie wam cala prawde jak jest ze mna i moja dziewczyna naprawdę nie jestem złym człowiekiem popełniłem błąd którego nie rozumiem i tego żałuję.. co mam zrobić?ile czekac żeby się odezwać do niej żeby się spotkać i porozmawiać?

7

No cóż na samym początku powinieneś powiedzieć dziewczynie, że oddałeś całe ukradzione pieniądze. Później poprosić, czy możesz wytłumaczyć to Jej i rodzinie. Przeprosić za to co zrobiłeś.
Co więcej? Nic. Wiesz tutaj jest o tyle duży problem - że zamiast przyznać się przed Nią zanim szef "pochwalił się" Jej rodzicom to nie zrobiłeś nic. Gdybyś to zrobił dałoby Ci to duże pole do popisu.

8

Spiepszylem napisał/a:

Nie nie pracuje u niego ,miałem chwilę że myślałem żeby do niego wrócić żeby udowodnić że taki nie jestem lecz chwilę pomyślałem i doszlem do wniosku że nie wytrzymam pracując z tym człowiekiem i tylko samo nieszczęście by z tego wyszło, tak to prawda zarabialem może u niego nad 1200 zł na miesiąc co jest kpina.. żałuję  że nie odeszlem pierwszego dnia od niego kiedy mi się ta praca nie podobała wtedy nic by się nie wydarzyło i było by wszystko okej lecz mleko się już rozlało nic nie mogę zrobić, dziewczynie dałem czas nie pisze ani nie dzwonię do niej od niedzieli ,jest ciężko jak nigdy w życiu wiem że to co zrobiłem jest źle ale naprawdę nie wiem jak to wyjaśnić dlaczego.. jestem strazakiem w OSP OD dziecka zawsze kochałem pomagać i ratować ludzi , raz mialem sytacje wchodzac do plonacego domu uratowac niemowle o ktorym rodzice calkowicie zapomnieli w calym szkotu ratowali sb.. dziecko uratowalem lecz doznalem dosc powaznych popazen na plecach i nodze, mowie wam cala prawde jak jest ze mna i moja dziewczyna naprawdę nie jestem złym człowiekiem popełniłem błąd którego nie rozumiem i tego żałuję.. co mam zrobić?ile czekac żeby się odezwać do niej żeby się spotkać i porozmawiać?

9

Znalazłem nową pracę, myślę nad napisaniem listu ,listu do mojej dziewczyny oraz osobnego do jej rodziców tylko nie wiem jak mam to zrobić nie wiem co mam w nim ująć.. Nie wiem jak mam zacząć wiem że jak mnie nakierujecie dacie podpowiedź jak mam zacząć to później już zacznę pisać co mi naplhnie do serca..

10

Z tym listem, to jeszcze aktualne?
Coś Ci mogę wysmarować i wysłać na maila przez forum.

11 Ostatnio edytowany przez Spiepszylem (2017-11-12 13:50:46)

Tak aktualne ósemka ,podeslala byś mi go dziś?

12

Spiepszylem napisał/a:

Tak aktualne ósemka ,podeslala byś mi go dziś?

Odpisałam.

13

Dzięki ósemka, ale miała byś pomysł na taki list
konkretny do dziewczyny?bardziej uczuciowy?

14

Napisałam do rodziców, bo jest mi łatwiej pisać oficjalne pisma. Do dziewczyny musisz sam napisać, inaczej będzie sztucznie - ja nic do niej nie czuję i was nie znam - rozumiesz smile Możesz wykorzystać coś z listu do rodziców i dołożyć od siebie trochę serdeczności.
Życzę Ci powodzenia.

15

Okej dzięki wielkie

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Potrzebuje pomocy nie wiem co mam robić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024