Elitarna rada na samotność. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Elitarna rada na samotność.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez iryd (2017-11-02 00:41:47)

Temat: Elitarna rada na samotność.

Nie jedyna. Nie najlepsza. Nie dla wszystkich. 

Kawiarenka zamknięta z powodu braku przez autora lotnego pomysłu na problem.

PS Jeśli nie wiesz o co chodzi kliknij na napis szukam koleżanki ...
Post na stronie nr 3.

PPS Jeśli ty masz taką radę Autot-nielot chętnie posłucha.
Szczególne zaproszenie dla nieocenionej random.further.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Elitarna rada na samotność.

Z całym szacunkiem ( big_smile ), drogi autorze, ale 'energia', którą da się wyczuć z twoich postów brzmi:

"szukam kobiety do seksu. Napiszę, że szukam kobiety z wyobraźnią jako koleżanki bo:
a) będę mógł ukryć dzięki temu swój popęd
b) wyrażenie "z wyobraźnią" oznacza dokładnie to, co JA będę chciał, żeby oznaczało. Wyobraźnia nie jest mierzalna, więc każdej będę mógł powiedzieć, że "a, ty nie masz wyobraźni, nie chcę ciebie" big_smile Coś w stylu "szukam faceta z charakterem" - pod to też da się podciągnąć (albo: odciągnąć) dosłownie wszystko big_smile

3

załóż jeszcze kolejne dwa wątki o tym samym.

4 Ostatnio edytowany przez iryd (2017-11-02 09:04:38)

underdog napisał/a:

drogi autorze, ale 'energia', którą da się wyczuć z twoich postów brzmi:

"szukam kobiety do seksu. Napiszę, że szukam kobiety z wyobraźnią jako koleżanki bo:
a) będę mógł ukryć dzięki temu swój popęd ...

Mając 22 lata to może nawet pudełko zapałek kojarzyć się z seksem. Znam nawet takich, którzy co byś nie powiedział to skończą rozmowę słowami i to jest dobry powód żeby się napić.
Czy to oznacza, że namawiasz do wypicia wódki, bo jemu się tak kojarzy? Mam Cię za to obwiniać i kazać Ci się tłumaczyć? Nie bądźmy śmieszni.
Dla tłumów najbardziej jest zrozumiałe i najlepiej dociera, prymitywna, nachalna reklama i wygłupy kolejnego pajaca ze szklanego okienka. Jeśli chcesz o czymś porozmawiać na poważnie, nie przyjmuj się tymi co nie są wstanie zrozumieć. Nie trać na nie czasu. No chyba, że chciałeś się tylko powygłupiać.
Skup się na tych z którymi rozmowa coś ci da. 

Ja akurat nie mam prawa nic złego powiedzieć o kobietach w moim życiu.  To wspaniałe kobiety. 
Szukanie na net kobietach kobiety do seksu? To trzeba być naprawdę napalonym lub bardzo młodziutkim. Przecież wystarczy, że czasem zerknę na to co piszą w działach rodzinno partnerskich, o kontaktach między ludźmi i o sobie. Netkobity to najlepszy sposób dla mężczyzn na antykoncepcję. Wpadają tu zrozpaczeni mężczyźni, nie potrafiący znaleźć dziewczyny i zadbać o seój związek gdy go mają i netkobiety uważają, że wszyscy mężczyźni są tacy, i mnie do nich zaliczają.
Jeśli jesteś tu dla seksu to współczuję ci. Choć nie tak bardzo, bo sam to wybrałeś.
Nie czytam tu zbytnio wypowiedzi mężczyzn, te co zdarzyło mi się przeczytać w większości zniechęcają do dalszego ich czytania. Rozumiem to, bo na tym forum mają oni ograniczone prawa i pojawia się tu jeden typ mężczyzn. W zbyt wielkiej dawce mógłbym pomyśleć, że tacy są mężczyźni. Tu jest trochę tak jak w Seksmisji same kobiety i trochę naturalizowanych mężczyzn.
Dlatego trudno rady z netkobiet przenieś im na świat realny. Mam na myśli relacje z partnerem.
A mi żadnej normalnej kobiety nie udało się namówić na poczytanie forum. Reagują alergicznie.

5

iryd, tak Cie chyba kojarze z jakiejs wczesniejszej dyskusji, kiedys tam..

Rady na samotnosc, zwlaszcza juz elitarnej - haha smile - chyba nie ma. A taka uniwersalna to - po prostu wyjsc do ludzi, byc ich ciekawym, rozbudzac w sobie tę ciekawosc - swiatem i innymi ludzmi.

6

Zakładanie wątku głównie po to, aby prowadzić agitację do udziału w innych tematach, to pomysł nowatorski, ale sprzeczny z naszymi zasadami. Zawsze jednak tematy można po prostu odświeżyć, bo ten zostaje zamknięty.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Elitarna rada na samotność.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024