underdog napisał/a:drogi autorze, ale 'energia', którą da się wyczuć z twoich postów brzmi:
"szukam kobiety do seksu. Napiszę, że szukam kobiety z wyobraźnią jako koleżanki bo:
a) będę mógł ukryć dzięki temu swój popęd ...
Mając 22 lata to może nawet pudełko zapałek kojarzyć się z seksem. Znam nawet takich, którzy co byś nie powiedział to skończą rozmowę słowami i to jest dobry powód żeby się napić.
Czy to oznacza, że namawiasz do wypicia wódki, bo jemu się tak kojarzy? Mam Cię za to obwiniać i kazać Ci się tłumaczyć? Nie bądźmy śmieszni.
Dla tłumów najbardziej jest zrozumiałe i najlepiej dociera, prymitywna, nachalna reklama i wygłupy kolejnego pajaca ze szklanego okienka. Jeśli chcesz o czymś porozmawiać na poważnie, nie przyjmuj się tymi co nie są wstanie zrozumieć. Nie trać na nie czasu. No chyba, że chciałeś się tylko powygłupiać.
Skup się na tych z którymi rozmowa coś ci da.
Ja akurat nie mam prawa nic złego powiedzieć o kobietach w moim życiu. To wspaniałe kobiety.
Szukanie na net kobietach kobiety do seksu? To trzeba być naprawdę napalonym lub bardzo młodziutkim. Przecież wystarczy, że czasem zerknę na to co piszą w działach rodzinno partnerskich, o kontaktach między ludźmi i o sobie. Netkobity to najlepszy sposób dla mężczyzn na antykoncepcję. Wpadają tu zrozpaczeni mężczyźni, nie potrafiący znaleźć dziewczyny i zadbać o seój związek gdy go mają i netkobiety uważają, że wszyscy mężczyźni są tacy, i mnie do nich zaliczają.
Jeśli jesteś tu dla seksu to współczuję ci. Choć nie tak bardzo, bo sam to wybrałeś.
Nie czytam tu zbytnio wypowiedzi mężczyzn, te co zdarzyło mi się przeczytać w większości zniechęcają do dalszego ich czytania. Rozumiem to, bo na tym forum mają oni ograniczone prawa i pojawia się tu jeden typ mężczyzn. W zbyt wielkiej dawce mógłbym pomyśleć, że tacy są mężczyźni. Tu jest trochę tak jak w Seksmisji same kobiety i trochę naturalizowanych mężczyzn.
Dlatego trudno rady z netkobiet przenieś im na świat realny. Mam na myśli relacje z partnerem.
A mi żadnej normalnej kobiety nie udało się namówić na poczytanie forum. Reagują alergicznie.