Niepoważny powód rozstania? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Niepoważny powód rozstania?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Niepoważny powód rozstania?

Witajcie.

Co byście powiedzieli, jeśli kobieta zrywa z mężczyzną, ponieważ jednym z powodów był jego zły ubiór? Z mężczyzną, który pochodził z dość biednej rodziny i nie miał pieniędzy na nowe i super ubrania? Bo ja na przykład gardzę taką kobietą.

Tą kobietą jestem oczywiście ja.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niepoważny powód rozstania?

problem typowo trollowy

a jeśli się mylę, to jeszcze gorzej - jeśli ty jesteś tą kobietą, którą pogardzasz, to te wdzianka to pikuś, względem problemu z głową/wartościami

3

Szczerze, to wyrzuciłam z siebie wszystko w temacie, który miałam dodać, ale jak na złość wywaliło mnie i wszystko, co chciałam powiedzieć poszło w ... Dlatego drugi raz ograniczyłam się do jednej sprawy. Tak, wiem, że jestem nienormalna, zwracając uwagę na coś takiego jak ubiór i że zasługuję na krytykę.

4

Jaki jest cel Twojego postu?

5

Wygląd jest ważny, ale nie najważniejszy.

Nigdy nie skreśliłabym kogoś za to, że nie nosi markowych ciuchów, albo ubiera się w lumpeksie.

Natomiast nie zniosłabym niechlujstwa i totalnego zaniedbania typu brudne paznokcie, wygniecione ubranie, plamy na ciuchach, brzydkie zęby...

6

Jeśli był totalnie zaniedbany, to nie widzę problemu. Każdy z nas czuje odrazę, gdy druga osoba(niezależnie jakiej płci) nie dba o siebie nawet w najmniejszym stopniu

7 Ostatnio edytowany przez vajze (2017-10-21 13:42:34)

A dla mnie to jest bardzo śmieszny powód. To nie jego wina, że go nie stać na markowe ciuszki. Co byś zrobiła, gdybyś była w jego ciele? Zawsze mogłabyś mu pomóc i doradzić. I po sprawie.
Czy po prostu jest leniem i mu wali?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Niepoważny powód rozstania?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024