Jestem już zdesperowana i nie wiem co robić, dlatego proszę Was o radę.
Od początku naszej znajomości dogadywaliśmy się bez słów, bardzo szybko się zaprzyjaźniliśmy, a dodatkiem do naszej przyjaźni były pocałunki, trzymanie za ręce i nocowanie u siebie. Po jakimś czasie zostaliśmy parą i byliśmy oboje bardzo szczęśliwi, ale niestety rozstaliśmy się gdy on powiedział, że poczuł wolność i że nic do mnie nie czuje. To nie był koniec, bo nie rozmawialiśmy ze sobą tylko tydzień. Po tygodniu znowu zaczęły się rozmowy i spotkania oczywiście dalej z pocałunkami i tymi sprawami, jednak oboje mówiliśmy, że to tylko przyjaźń. Mijają kolejne miesiące, a ja się męczę w tym układzie. Ostatnio nie mogłam już wytrzymać i zrobiłam scenę zazdrości, popłakałam się i powiedziałam, że coś do niego czuje. On nie uciekł, powiedział, że mam go na wyłączność, przytulił pocałował mnie, ale powiedział że nie mogę nic do niego czuć i że mu pęknie serce jeśli będę cierpieć. Mimo wszystko dalej pisze z inną.Było to tydzień temu, a my dalej spotykamy się pratycznie codziennie, on dzwoni, zaprasza mnie na kolacje. Dodam, że nie ma spotkania na którym byśmy się nie całowali.
Powiedzcie mi, co myślicie o jego zachowaniu? Co powinnam zrobić, bo już nie wytrzymuje w tym wszystkim.
1 2017-10-08 21:39:07 Ostatnio edytowany przez adka1710 (2017-10-08 21:40:17)
Skoro Ci układ nie pasuje to mu to powiedz i się z niego wymiksuj. On Cię ma dla fizyczności, a Twoje uczucia ma gdzieś. Pozna kogoś nowego, to Ciebie oleje. Albo tam będzie miał związek, a u Ciebie seks. Tego chcesz?
Facet zachowuje sie jak facet. Dajesz aie calowac - to cie caluje
Pomysl nad SWOIM zachowaniem - jestes zazdrosna? Przecoez on nie jest twoim facetem? Masz go na wylacznosc? To oznacza TYLKO ze nie sypia z innymi, a nie, ze cie kocha.
W tym ukladzie najbardziej krzywdzisz ty sama siebie podtrzymywaniem zludzen.
On bierze z tej relacji to czego chce- twoją atencję, przyjemność fizyczną. Kompletnie nie liczy się z twoimi uczuciami, wie doskonale, że cię to krzywdzi ale wyżej stawia własny interes - niezdrowy hedonizm i egoizm. Zerwij kontakt bo będziesz cierpieć, nie licz na nic więcej, on cię jedynie wykorzystuje za twoim własnym przyzwoleniem.