Ponad rok temu zanim zaczęłam być z moim obecnym chłopakiem poszłam do klubu. Młoda kobieta, alkohol robią swoje i wyszło jak wyszło. Całowałam się z obcym kolesiem. Około dwa miesiące później zaczęłam być z moim chłopakiem. On wie o tym co się wydarzyło. Do dziś uważa, że go zdradziłam, bo w tamtym momencie coś czułam do niego lecz nie byliśmy razem. Poniosła mnie chwila i alkohol za mnie myślami. Nie byliśmy razem ale uwaza, że go zdradziłam. Co o tym myśleć?
Było parę sytuacji, że wytykał mi to przy kłótni, że go zdradziłam. Czy to można uznać,za zdradę?
skoro to było PRZED związkiem to nie była to zdrada
Skoro taka sytuację potrafi używać, jako karty przetargowej w kłótni to ja podziękuje za takiego kolesia. Moim zdaniem niepotrzebnie mówiłaś o tym co się wydarzyło, przed tym zanim zaczęliście być razem. Niemniej czasu nie cofniesz, powinnaś porozmawiać przy najbliższej okazji i raz a porządnie powiedzieć, iż ta sytuacja miała miejsce przed związkiem z nim. Czyli zanim Wy zaczęliście tworzyć własną historię. Jesli tego nie pojmuje to równie dobrze Ty sama możesz uważać jego poprzednie "chwilowe uniesienia" z wcześniej poznanymi przed Tobą kobietami za zdradę. Ciekawe co wtedy by powiedział?!
4 2017-10-01 18:11:01 Ostatnio edytowany przez Klio (2017-10-01 18:16:40)
I co? Teraz ma powstać pincet wątków o każdej osobnej kłótni i każdym osobnym aspekcie waszego związku? Nie dało się kontynuować poprzedniego wątku?
5 2017-10-01 18:15:51 Ostatnio edytowany przez Klio (2017-10-01 18:16:28)
Dubel
I co? Teraz ma powstać pincet wątków o każdej osobnej kłótni i każdym osobnym aspekcie waszego związku? Nie dało się kontynuować poprzedniego wątku?
Powiem Ci tak, jestem tu nowa, nie wiem jak kontynuować i jak się bawić w taki rzeczy, zresztą wolę mieć dwa osobne watki
Klio napisał/a:I co? Teraz ma powstać pincet wątków o każdej osobnej kłótni i każdym osobnym aspekcie waszego związku? Nie dało się kontynuować poprzedniego wątku?
Powiem Ci tak, jestem tu nowa, nie wiem jak kontynuować i jak się bawić w taki rzeczy, zresztą wolę mieć dwa osobne watki
A moderacja zapewne będzie wolała, żebyś stosowała się do regulaminu.
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ łamie regulamin zgodnie z którym sprawy jednego związku omawiamy w jednym temacie. Przypominam, że warunkiem pobytu na forum jest akceptacja regulaminu, a nie wymyślanie własnych zasad. Pozdrawiam, Cslady