Czy to zdrada? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy to zdrada?

Ponad rok temu zanim zaczęłam być z moim obecnym chłopakiem poszłam do klubu. Młoda kobieta, alkohol robią swoje i wyszło jak wyszło. Całowałam się z obcym kolesiem. Około dwa miesiące później zaczęłam być z moim chłopakiem. On wie o tym co się wydarzyło. Do dziś uważa, że go zdradziłam, bo w tamtym momencie coś czułam do niego lecz nie byliśmy razem. Poniosła mnie chwila i alkohol za mnie myślami. Nie byliśmy razem ale uwaza, że go zdradziłam. Co o tym myśleć?
Było parę sytuacji, że wytykał mi to przy kłótni, że go zdradziłam. Czy to można uznać,za zdradę?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to zdrada?

skoro to było PRZED związkiem to nie była to zdrada

3

Skoro taka sytuację potrafi używać, jako karty przetargowej w kłótni to ja podziękuje za takiego kolesia. Moim zdaniem niepotrzebnie mówiłaś o tym co się wydarzyło, przed tym zanim zaczęliście być razem. Niemniej czasu nie cofniesz, powinnaś porozmawiać przy najbliższej okazji i raz a porządnie powiedzieć, iż ta sytuacja miała miejsce przed związkiem z nim. Czyli zanim Wy zaczęliście tworzyć własną historię. Jesli tego nie pojmuje to równie dobrze Ty sama możesz uważać jego poprzednie "chwilowe uniesienia" z wcześniej poznanymi przed Tobą kobietami za zdradę. Ciekawe co wtedy by powiedział?!

4 Ostatnio edytowany przez Klio (2017-10-01 18:16:40)

I co? Teraz ma powstać pincet wątków o każdej osobnej kłótni i każdym osobnym  aspekcie waszego związku? Nie dało się kontynuować poprzedniego wątku?

5 Ostatnio edytowany przez Klio (2017-10-01 18:16:28)

Dubel

6

Klio napisał/a:

I co? Teraz ma powstać pincet wątków o każdej osobnej kłótni i każdym osobnym  aspekcie waszego związku? Nie dało się kontynuować poprzedniego wątku?

Powiem Ci tak, jestem tu nowa, nie wiem jak kontynuować i jak się bawić w taki rzeczy, zresztą wolę mieć dwa osobne watki

anonim9746 napisał/a:
Klio napisał/a:

Powiem Ci tak, jestem tu nowa, nie wiem jak kontynuować i jak się bawić w taki rzeczy, zresztą wolę mieć dwa osobne watki

A moderacja zapewne będzie wolała, żebyś stosowała się do regulaminu.

8

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ łamie regulamin zgodnie z którym sprawy jednego związku omawiamy w jednym temacie. Przypominam, że warunkiem pobytu na forum jest akceptacja regulaminu, a nie wymyślanie własnych zasad. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024