Przykra sytuacja :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przykra sytuacja :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Przykra sytuacja :(

Hej!

Facet z ktorym bede miala niedlugo dziecko (jestem w siodmym miesiacu ciazy) powiedzial mi,ze jest ze mna tylko dlatego,ze bede miala z nim dziecko sad
...
Szczerze to odechcialo mi sie wszystkiego ... Boli mnie to bo go kocham sad

Szkoda,ze bedac w ciazy musze sie jeszcze stresowac i nie mam z jego strony wsparcia sad On ciagle ma do mnie jakies pretensje,doslownie o wszystko.
W dodatku ma slabosc do alkoholu.Nie ma dnia zeby nie wypil 2 czy 3 piwa ...
Nigdzie ze mna nie wychodzi kiedy go o to poprosze,wybiera alkohol i kolegow.

Nie wiem jak bedzie wygladalo moje zycie ... Jestem zalamana ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przykra sytuacja :(
moniakowalskaa1988 napisał/a:

Hej!

Facet z ktorym bede miala niedlugo dziecko (jestem w siodmym miesiacu ciazy) powiedzial mi,ze jest ze mna tylko dlatego,ze bede miala z nim dziecko sad
...
Szczerze to odechcialo mi sie wszystkiego ... Boli mnie to bo go kocham sad

Szkoda,ze bedac w ciazy musze sie jeszcze stresowac i nie mam z jego strony wsparcia sad On ciagle ma do mnie jakies pretensje,doslownie o wszystko.
Nigdzie ze mna nie wychodzi kiedy go o to poprosze,wybiera alkohol i kolegow.

Nie wiem jak bedzie wygladalo moje zycie ... Jestem zalamana ...

Monia, przecież mogłaś się tego spodziewać, czy myślałaś, że jak zrobicie sobie dziecko, to on się zmieni?
W poprzednich wątkach radzono Ci żebyś chłopaka zostawiła, a Ty na złość mamie postanowiłaś odmrozić sobie uszy. Cóż, konsekwencje tej decyzji będziesz ponosić do końca życia, i bez względu na to, czy z nim będziesz, czy też nie, na długo pozostanie on częścią Twojego życia.

3

Jak to mówią... miłość ślepa jest wink

Autorka, o ile w nicku to Twój rocznik to pora się ogarnąć. Nie jesteś już dzieckiem. Pracujesz? Zarabiasz? Jesteś samodzielna?

4

moniakowalskaa1988 napisał/a:

Hej!

Jak tak, to nie się każe wypchać i oddać do muzeum. tongue Łaski Ci nie robi. Później będzie Ci wypominał, ze się łaskawie z Tobą ożenił, że Cię "przyjął", ocalił od "kłopotu".

Na Twoim miejscu, to ja bym go nie chciała po takich słowach.
...

Nigdzie ze mna nie wychodzi kiedy go o to poprosze,wybiera alkohol i kolegow..

A tu dodatkowy argument na "nie".

Niech uzna dziecko, niech płaci alimenty, niech będzie ojcem, niech widuje dziecko itd, ale ślubu z nim bym nie brała. Raz, ze łaskę robi, dwa, że ma problem z piciem.

5

To już kolejny temat dotyczący tej samej relacji, choć zgodnie z regulaminem problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku - posiadając więcej danych łatwiej jest udzielić odpowiedzi, a tym samym uzyskać lepszą pomoc. Ten temat zamykam, a Ciebie proszę o kontynuację któregoś z poprzednich, zapoznanie się z naszymi zasadami i stosowanie do ich zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przykra sytuacja :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024