Rozstanie po 7 latach i chyba tęsknota - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rozstanie po 7 latach i chyba tęsknota

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Rozstanie po 7 latach i chyba tęsknota

Heej wink rozstalem się ze swoją narzeczoną po prawie 7 wspólnie spędzonych latach. Wszystko bylo w zgdzie w ogóle za nią nie tęskniłem, minął tydzien dokładnie od tego momentu.
Jestem marynarzem, właśnie czekam na swój samolot na statek i powoli łapie mnie smutek,  tylko nie wiem, czy to za domem, czy za nią trochę.
Jakie macie rady jeżeli zaczął bym za nią myśleć?  Dodam, ze tu będę co najmniej 4 miesiące i nie mam możliwości wyjscia z przyjaciółmi do kina wink

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Markuss88 (2017-09-10 12:42:30)

Odp: Rozstanie po 7 latach i chyba tęsknota

Jaki był powód rozstania? jak go się pozna można Tobie coś poradzić. Ja sam mam epizod pływania za sobą, więc wiem że wejście na pokład powoduje tęsknotę. Mija tydzień wbijasz się w rytm pracy i już zapominasz.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rozstanie po 7 latach i chyba tęsknota

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024