Z dnia na dzień wszystko sie zmieniło, Co robić? Prosze o pomoc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Z dnia na dzień wszystko sie zmieniło, Co robić? Prosze o pomoc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Z dnia na dzień wszystko sie zmieniło, Co robić? Prosze o pomoc

Witam, prosze o pomoc o jakieś porady bo wykańcza mnie ta cała sytuacja. Ponad tydzień temu odeszla ode mnie narzeczona po 3 latach związku. W czerwcu wyjechałem do Angli, a ona 17 sierpnia wyleciała również do Angli na staż w innym mieście. W połowie września sie konćzy i miała zostać tam albo dojechac do mnie, lecz jakiś czas temu usłyszałem od niej, że mamy zostać tylko przyjaciołmi.. Spotkaliśmy się, płakaliśmi i ostatecznie usłyszałem, że ona nie chce ze mną być, przekonuje mnie , że nikogo tam nie poznała, że jej uczucie się wypaliło i traktuje mnie jako przyjaciela. Wspomniała również o naszych kłotniach, że to do tego doprawdziło. Ja jej powiedziałem, że jestem gotowy dokonać wszelkich starań, żeby ich nie było, chcę się poprawić, ale ona mówiła, że to nie jest moja wina, bo wszystkich kłotni nie byłem winien, tylko po prostu uczucie jej wygasło. Jestem tą cała sytuacją bardzo zdzwiniony ponieważ jej siostry i matka mówiły, że jak była w Polsce, to żyła tylko tym wyjazdem, mi tak samo mówiła jeszcze tego 17-ego sierpnia, że ma całą walizkę naszykowana dla mnie, abym wział już jej rzeczy i trzymał u siebie, gadała również z moim rodzicami bo to u nich mieliśmy tutaj mieszkać i oni również stwierdzili, że ona była bardzo chętna przyjechać.
Nie odzywałem sie do niej troche, a ona co jakiś czas pisała. Wczoraj nie wytrzymałlem i zadzwoniłem do niej.. Powiedziałem jej, że jestem gotowy tam do nie jprzyjechać, że może coś wynajać dla dwóch osob, albo może tutaj przyjechać, żacząłem opisywać wszystko fajnie, ładnie ale ona nie była zainteresowana. Powiedziała, że tam zostaje bo jej sie bardzo spodobała praca no i ja moge ją jedynie odwiedzać jako przyjaciel. Pytałem sie o uczucia no i nic się nie zmieniło. Była też troche zła, że się nie odzywałem te pare dni, ale ja powiedziałem, że nie chce być przyjacielem. Co ja mam z tym zrobić? za tydzien mam wolne i chciałbym tam do niej pojechać, ale czy jest sens? Ona mi sie wydaje, że nie daje żadnych szans, tylko prosze mi wytłumaczyć jak to możliwe, że ona ostatnie dni w Polsce mówiła ze mnie kocha, że chce mieć ze mna dzieci i obmyślała nasze życie, aż tu nagle od wyjazdu taka zmiana? Bardzo jąkocham, Mieszkaliśmy w tym samym bloku więc te 3 lata spedzalismy w dzien w dzien, a na ostatni rok wprowadziła się do mnie. Po wyjezdzie byliśmy w zwiazku na odległosc tylko przez 2 miesiace, bo w sierpniu mieliśmy sie już widzieć i myslec co dalej. Nie wiem co sie stało.. Prosze o odpowiedz, bo ja zaraz zwariuje nie wiem co robić, moje wyznawanie miłosci nic nie pomaga, czy tak samo brak komunikowania się.. Chciałbym aby wszystko wróciło i żyć fajnie jak wcześniej, rozumieliśmy sie bez słow, mimo tych kłotni godziliśmy sie bardzo szybko, super było. Poznala mojącałą rodzine a ja jej, na prawde fantasttyczni ludzie, więc z nimi też jestem przywiązany.  Tutaj w Angli czekam tylko na nią, nie mam znajomych i tym bardziej mi cieżko tutaj przetrwać, byłem tego pewien ze bede z nia żył aż do tego zerwania.. Co zrobić?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Z dnia na dzień wszystko sie zmieniło, Co robić? Prosze o pomoc

Czy to ta sama narzeczona, czy jakaś inna? http://www.netkobiety.pl/t106635.html

3

Dodam jeszcze, że dwa dni przed przyjazdem kupiła kłódke gdzie napisała nasze imiona i date rozpoczęcia związku, przypieła w miejscu gdzie pierwszy raz się całowaliśmy. Dwa dni mineła wyjechała do tej Anglii i koniec..Co się nagle mogło stać, podejrzewałem, że kogoś poznałem, ale zapewnia, że nie.

4

tak ta sama, tylko tutaj sie juz  troche pozmieniało i nie wiem co mam robić..

5

Zgodnie z 4 punktem Regulaminu Forum problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku, ponieważ łatwiej jest udzielić odpowiedzi mając więcej danych i szerszy pogląd na daną kwestię. Z tego samego powodu ten temat zamykam, Ciebie proszę o kontynuację poprzedniego, zapoznanie się z naszymi zasadami i stosowanie do ich zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Z dnia na dzień wszystko sie zmieniło, Co robić? Prosze o pomoc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024