Hej. Wiem, że jak tylko popatrzyliście na tytuł tego wątku to od razu myśl: "O jezu,znowu jakaś chora nastolatka".. ale proszę mnie nie besztać, sama sobie zdaję sprawę z tego, że to jest idiotyczne.. jednak nad moimi uczuciami nie mogę zapanować. dlatego prosze o rade na forum.
No wiec to nie jest ten jeden z najslynniejszych polskich youtuberow. Znaczy ma te 100k, ale od jakiegos miesiaca chyba. Ogladam go od zaledwie kilku tysiecy. Od dawna mam go w znajomych, ale jeszcze nigdy nie pisalismy. Od jakiegos czasu czuje cos do niego, jakies zauroczenie. Widze, ze na filmach jest naturalny,podoba mi sie z wygladu. No miloscia tego nazwac nie mozna, bardziej zauroczeniem, ale to jest takie uczucie ze mam go ochote lepiej poznac.
No i mam dylemat. Napisac do niego czy nie? Bardzo bym chciala,ale nie wiem jak zaczac rozmowe. Pewnie zaczelabym o yt, ale jak potem pociagnac to dalej? na jakis taki kolezenski grunt? przeciez pewnie z kilka fanek dziennie do niego wypisuje to czym ja moge sie u niego wyroznic...
chlopa jest dokladnie w moim wieku (18), jeszcze mam taki plus - moj znajomy jest jego znajomym (tez ten moj znajomy nagrywa, ale ma dopiero 6k wiec nikt slawny), ale no zna "obiekt moich westchnien
". chociaz sama nie wiem co on by mial mi pomoc ![]()
Co poradzilibyście mi zrobić? Napisać do niego? Jak zacząć rozmowę? Dać sobie spokój? Wiem, ze to cholernie głupie, ale wariuje, ciagle o nim mysle.. czuje ze jak nie sprobuje napisac to bede tego zalowac.
Ps. prosze nie pytajcie o nazwe jego kanalu. Wiem, ze tutaj sa dojrzale osoby nie to co kafeteria, ale co jak uda mi sie nawiazac z nim znajomosc, jakies dziecko przeczyta ten temat, doniesie mu i, chlopak doda 2+2 i sie domysli ze to ja pisalam ten post, troche przypal by byl :I
Dziękuję z góry za odpowiedzi, pozdrawiam