Zakochałam się w youtuberze - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochałam się w youtuberze

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Zakochałam się w youtuberze

Hej. Wiem, że jak tylko popatrzyliście na tytuł tego wątku to od razu myśl: "O jezu,znowu jakaś chora nastolatka".. ale proszę mnie nie besztać, sama sobie zdaję sprawę z tego, że to jest idiotyczne.. jednak nad moimi uczuciami nie mogę zapanować. dlatego prosze o rade na forum.

No wiec to nie jest ten jeden z najslynniejszych polskich youtuberow. Znaczy ma te 100k, ale od jakiegos miesiaca chyba. Ogladam go od zaledwie kilku tysiecy. Od dawna mam go w znajomych, ale jeszcze nigdy nie pisalismy. Od jakiegos czasu czuje cos do niego, jakies zauroczenie. Widze, ze na filmach jest naturalny,podoba mi sie z wygladu. No miloscia tego nazwac nie mozna, bardziej zauroczeniem, ale to jest takie uczucie ze mam go ochote lepiej poznac.

No i mam dylemat. Napisac do niego czy nie? Bardzo bym chciala,ale nie wiem jak zaczac rozmowe. Pewnie zaczelabym o yt, ale jak potem pociagnac to dalej? na jakis taki kolezenski grunt? przeciez pewnie z kilka fanek dziennie do niego wypisuje to czym ja moge sie u niego wyroznic...

chlopa jest dokladnie w moim wieku (18), jeszcze mam taki plus - moj znajomy jest jego znajomym (tez ten moj znajomy nagrywa, ale ma dopiero 6k wiec nikt slawny), ale no zna "obiekt moich westchnien big_smile". chociaz sama nie wiem co on by mial mi pomoc hmm

Co poradzilibyście mi zrobić? Napisać do niego? Jak zacząć rozmowę? Dać sobie spokój? Wiem, ze to cholernie głupie, ale wariuje, ciagle o nim mysle.. czuje ze jak nie sprobuje napisac to bede tego zalowac.

Ps. prosze nie pytajcie o nazwe jego kanalu. Wiem, ze tutaj sa dojrzale osoby nie to co kafeteria, ale co jak uda mi sie nawiazac z nim znajomosc, jakies dziecko przeczyta ten temat, doniesie mu i, chlopak doda 2+2 i sie domysli ze to ja pisalam ten post, troche przypal by byl :I

Dziękuję z góry za odpowiedzi, pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zakochałam się w youtuberze

Pewnie że napisz do niego. Co pisać? Napisz jak do koleżanki a nie do kolegi.... Powodzenia.

3

"O jezu,znowu jakaś chora nastolatka".

4 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-09-03 11:07:46)

klaudusiekk99 napisał/a:

Jak zacząć rozmowę?

"Cześć! Jestem Kasia i obserwuję twój kanał youbute, i chciałam do Ciebie bezpośrednio napisać..."   ... i tutaj coś możesz napisać co się podobało oraz co nie podobało.

Takie to niesamowicie trudne? Siąść i coś napisać...

Dać sobie spokój?

Głupi pomysł. Tchórzliwy. Ciapowaty.

Wiem, ze to cholernie głupie, ale wariuje, ciagle o nim mysle..

Głupie jest że myślisz, żę to głupie, ale to twój durny problem.

czuje ze jak nie sprobuje napisac to bede tego zalowac.

Oczywiście. Nawet do czasu aż będizesz stara.

5

hmm, przede wszystkim zauroczyłaś się. Choć fakt, że do zakochania jeden krok, jeden jedyny krok nic więcej i trzeba go zrobić jak najprędzej, to nie zrobiłaś jeszcze tego kroku.

Napisz, a co Ci szkodzi, tylko jakoś na maila, bo komentarzy może nie czytać. I musisz wziąć pod uwagę, że takich maili od fanek może dostawać tysiące, więc nie bierz do siebie, jeśli nie będzie reakcji z jego strony

6 Ostatnio edytowany przez Realista (2017-09-03 14:38:44)

Myślę, że nie potrafisz nad sobą panować nad swoimi emocjami nie można tak wariować na punkcie kogoś z kim się nawet nie spotkało to jest tak niedojrzałe.  Pytanie jak wyglądasz czy go zainteresujesz w ogóle.

Napisz i sprawdź.

7 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-09-03 17:04:45)

Fakt, ze ja nigdy nie szalałam za żadnym celebrytą, zespołem, wokalistą i innym sławnym idolem. Nie rozumiałam jak można plakatować pokój czyimś wizerunkiem, jak robiły moje koleżanki. Wyrywać sobie włosy na koncertach, piszcząc jak opętane i mając mokro w gaciach gdy się idol na nie spojrzy... a wiem, ze niektóre tak miały wink . Dla mnie to było jakieś chore... ale to może ja byłam chora, ze tak się nie czułam. Moze ja byłam jakaś zablokowana emocjonalnie, zbyt dojrzała. W każdym razie głupią nastolatką Cie nie nazwę. Choć dziwne są dla mnie takie zauroczenia z ekranu.
Takich zakochanych jak Ty moze być mnóstwo, ale spróbować warto, byś potem nie żałowała braku próby. Kto wie, może się szybko odkochasz gdy zobaczysz jaki jest poza yt.
A tak poza tematem proponuję coś robić w realu. Wirtualny świat jest zgubny, zawodny, wyimaginowany. Lepiej zapisać się na jakieś zajęcia w realu, poznać ludzi na life.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochałam się w youtuberze

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024