Chciałabym usłyszeć Wasze opinie
Powiem to czego dowiedziałam się już jakiś czas temu o moim ex kiedy jeszcze się spotykaliśmy (związek dwuletni) :
Od jakiegoś czasu nam się średnio układało,trampolina-wiadomo czasem związek przeżywa taki okres w swojej egzystencji-myślałam ok,w ciągu ostatniego czasu mialam wyjazdy a to 3 dni a to tydzień i zdarzył się 14dniowy..myśle czas odbudować wszystko i pospędzać dużo czasu razem bo po prostu to trochę zaniedbałam.Przez ten cały czas kiedy mnie nie było mieliśmy kontakt,pojawiały się słowa : Tęsknie,Kocham Cię ,wróć chce już byś była przy mnie a ja głupia myślałam ,ze wszystko bedzie super
Pojechałam do niego wieczorem,wspólna kolacja,dużo rozmów i czułości .Plany na imprezę rodzinną w następnym miesiącu.On chce mi pokazać film na telefonie ,oglądamy nagle jakaś kobieta wysyła mu wiadomość zaczynając od słowa "żałuje..." dalej nie byłam w stanie przeczytać bo ją wyłączył i udawał ,ze nic się nie stało.Pytam się o co chodzi? od razu tekst pt "ja nic złego nie robię" Myślę sobie ,ok może ktoś z pracy ,urywam temat i nadal cieszymy się sobą,namiętny seks.Gdzieś z tyłu głowy mam tą wiadomość,ale zasypiamy wtuleni w siebie .
Rano on się szykuje do pracy,idzie pod prysznic a ja zaciekawiona i zaniepokojona wczorajszą reakcja biorę telefon,niby jest kod ale odgaduje szybko i doznaje szoku.Widzę zdjęcia z jakaś dziewczyną w jego samochodzie sprzed 2 dni kiedy cytuje "jestem z kumplami na piwie" ,widzę konto na portalu randkowym,patrzę na wiadomości,które notabene były wyciszone z powiadomień i co widzę ?Smsy,dużo smsów do niezapisanych numerów,może z 10 takich numerów było ,wchodzę w najświeższe i co widzę? Treści wulgarne pt "wylizałbym Ci cipkę", "wszedłbym głęboko" zrobiło mi się niedobrze bo zaraz po tym zdjęcia nagie,narządów zarówno jego i jak i tych kobiet(wyobrażcie sobie zdjęcia 60letniej dupy w rozmiarze XL,naprawdę nic przyjemnego) ,następny szok to są kobiety w przedziale wiekowym kurde jego matki?nawet nie bo jest młodsza .(Były też smsy z młodymi dziewuszkami) xD
Czułam obrzydzenie do niego,jak osoba która mówi ,że kocha jest w stanie tak postępować.
Czy to popada w seksoholizm?
Zawsze miał duży popęd ,wiedziałam o tym oprócz tego,ze kiedy widywaliśmy się a gdy tylko byłam w mieście to widywaliśmy się codziennie badz co drugi dzień to uprawialiśmy zawsze seks oraz jakieś tam zabawy a to oral a to pieszczenie ręką ale to co zobaczyłam po prostu zwaliło mnie z nóg.
TO,ze wyjezdzałam wcale nie jest tłumaczeniem,nie czuje się broń boże winna ,nie chce Palanta znać.czuje obrzydzenie i po prostu chciałam się dowiedzieć jak takie zachowanie tłumaczyć?Niedojrzałością?Seksoholizmem?Zboczeniem?Nie rozumiem tego .Wyszło,ze byłam notorycznie zdradzana i robiona w bambuko...