Kochałam się z chłopakiem 12 dnia cyklu. Posiadam aplikacje - kalendarzyk, wiem że nie jest ona dokładna w 100%, ale według niej był to początek dni płodnych ze średnimi szansami na ciążę. Wcześniej zdarzało już się nam kochać bez zabezpieczenia (również w dni płodne), był to jednak seks przerywany. Tym razem chłopak skończył we mnie... Wcześniej dwukrotnie mu się to zdarzyło, było to jednak w dni niepłodne, niedługo po tym jak skończył mi się okres. Mój cykl ostatnio trwał 30 dni, ale jest nieregularny i trudno mi go określić. Myślicie że zapłodnienie w takim przypadku jest możliwe? Minęło teraz 9 dni, domyślam się że nie będę miała jeszcze żadnych objawów. Dodam jednak że od jakiegoś czasu mam dziwnie duży apetyt, zazwyczaj byłam niejadkiem a teraz często mam na coś ochotę. Ostatnio miałam też problemy z pęcherzem, jakbym złapała jakąś infekcje, również wydzielina była jakby trochę inna, teraz jest już trochę lepiej. Co o tym myślicie, ciąża prawdopodobna?
Są wczesne testy ciążowe ,które wykrywają hormon od bodajże 8 dnia od domniemanego zapłodnienia więc leć jutro rano do apteki z rób test z rana (pamiętaj najlepszy jest ten poranny mocz "po nocy")
3 2017-08-28 21:02:39 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-08-28 21:05:42)
Kalendarzyk jest do bani -- wtedy kiedy kobieta powinna uprawiać seks to nie może.
Drugie pytanie -- co zrobisz jeśli jesteś w ciąży? Co zrobisz jeśli nie jesteś w ciąży? Jeśli w obu przypadkach to samo to po prostu czekaj, martw się, i wmawiaj sobie, że za 4 tygodnie już będzie po tym strachu.
Nawet 3 tygodnie miesiączka może się spóźnić i jak się jest młodym to można ześwirować z nerwów. Ale w 99.9999% przypadków nie było potrzeby się denerwować.
4 2017-08-28 22:55:36 Ostatnio edytowany przez namazu (2017-08-28 23:09:22)
Prawdopodobna? No pewnie, że nie. Żartuje, bardzo prawdopodobna.
Dokładność kalendarzyka jest zbliżona do aplikacji FUSY, używanej przez wróżbitów, cyganki i znachorów na Suwalszczyźnie.
A objawy to wymienione przez Ciebie nijak mają się krótkiego czasu, który minął od zapłodnienia. Także poczekaj.