Otóż jakiś czas temu poznałem super dziewczynę spotkaliśmy się kilka razy wydawało mi się że wszystko zmierza w odpowiednim kierunku a tu nagle wiadomość od niej że nie możemy się dalej spotykać bo ona dalej kocha byłego który ją kiedyś bardzo skrzywdził i teraz znowu się pojawił. Bardzo zależy mi na tej dziewczynie i chciałbym o nią zawalczyć tylko jak, jak ją do siebie przekonać a nie zrazić ?
2 2017-08-27 15:36:36 Ostatnio edytowany przez Myszeczka23 (2017-08-27 15:44:51)
Teraz nic nie możesz zrobić. Możesz jedynie jej powiedzieć, że jest dorosła i jeśli chce pakować się w związek z facetem, który ją już raz skrzywdził, to jej wybór. A Ty się zastanów, czy chcesz w ogóle dziewczynę, którą zdobyć można chamstwem i prostactwem (bo domyślam się, że taki jest jej były, skoro ją skrzywdził).
EDIT: dopiero po napisaniu postu, zauważyłam, że masz założone dwa tematy. Czy ten jest o tej samej dziewczynie? Jeśli tak, to skopiuj cały temat, albo poproś administrację by go przeniosła, bo to nie jest zgodne z regulaminem zakładać dwa identyczne tematy (wprowadza to chaos, bo tam już mamy początki i można lepiej Ci doradzić)
3 2017-08-27 16:34:02 Ostatnio edytowany przez T-28 (2017-08-27 16:34:39)
Nic nie wywalczysz, przestań się z nią kontraktować, musi jej przejść uczucie do tamtego. Wtedy jest jakaś szansa, że się do Ciebie odezwie. Może niezbyt duża, ale zawsze jakaś. Próby jej pocieszania, wspierania lub logicznego przekonywania do swojej osoby zaprowadzą Cię tam, gdzie bardzo nie chciałbyś trafić, takie coś na "f". I nie, nie chodzi o "fuck".
W międzyczasie poznawaj inne, prędzej czy później poznasz jakąś fajną. I nie pisz, że ta jest jedna na milion i wyjątkowa. Też kiedyś myślałem, że jakaś tam dziewczyna jest wyjątkowa, w potem poznałem w życiu ileś "wyjątkowszych".