Moj chlopak i jego kolezanka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moj chlopak i jego kolezanka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Moj chlopak i jego kolezanka

Czesc. Od paru miesiecy spotykam sie z chlopakiem. On ma kilka kolezanek i kolegow, spoko. Tylko ze jedna z nich jest mu "bliska". Znaja sie od bardzo dawna. Ja na poczatku nie moglam tego pojac w ogole, dalej jestem zazdrosna jak on spedza z nia czas ! Jej facet jest w wiezieniu, ma z nim dziecko. Mieszka sama i moj chlopak czesto do niej przychodzi i jej pomaga w domowych czynnosciach, robi jej zakupy itp. A ja chcialabym miec go tylko dla siebie. Jezeli mialby samych kolegow, spoko, niech sobie z nimi chleje, ale nie z nia. Z nia tez rozmawialam i mowilam ze jestem zazdrosna, ale oni mnie przekonuja ze sa jak brat z siostra.
Ja mowilam mojemu chlopakowi ze to ja chce byc dla niego wazna. Nie podoba mi sie tez to ze oni pija jak sie spotykaja. On jej mowi o nas sporo jak mamy jakis problem miedzy soba.
Zalezy mi na nim.
Doradzcie mi cos. Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moj chlopak i jego kolezanka

Cześć,

ma prawo mieć przyjaciółkę i ją odwiedzać. To, że chcesz mieć go tylko dla siebie może wydawać się całkiem miłe, ale tak naprawdę jest egoistyczne. Nie ufasz mu i to widać ewidentnie jak na dłoni.

Popracuj nad swoim poczuciem własnej wartości, nad świadomością tego, że jest wolnym człowiekiem nawet jak go zaobrączkujesz to może mieć 10 przyjaciółek i się może z nimi spotykać. Widocznie jest z tym faktem mu dobrze i jest szczęśliwy i powinnaś się cieszyć, a nie tylko patrzeć na siebie.

Prawdopodobnie z tego nie zrezygnuje, a więc albo się z tym pogodzisz i mu zaufasz albo rozstań się z nim i tyle.

Pozdrawiam

3

A ja uwazam ze nie ma czegos takiego jak przyjazn faceta z kobieta. Oni sa blisko ze soba, zsierzaja sie, on jej pomaga bo wiadomo ze samotnej kobiecie z dzieckism jest ciezko w niektorych sprawach. Moze porozmawiaj z nia delikatnie zeby nie angazowala go w swoje zycie az tak bo ty chcesz stworzyc kiedys rodzine z nim...ze czujesz sie dziwnie i moze troche nawet zaniepokojona. Jesli dziewczyna jest w porzadku to odsunie sie troche. Skad mozesz wiedziec co oni tam robia. Jest w koncu kobieta, samotna, z problemami. On moze ja pocieszac. Jak? Nie wiadomo. Jesli czujesz ze cos moze byc nie tak to ciezko bedzie od tak mu ufac.
Ps. Codziennie tak do niej chodzi?

4

Jedyne co w tej twojej relacji jest niepokojące to to, że on się jej zwierza z waszych problemów.

5 Ostatnio edytowany przez nataliabukwas (2017-08-27 15:16:30)

Pomagac mozna siostrze, mamie...przyjaciolce tez pod warunkiem ze przez chwile a nie codziennie. To tak, jakby byl czescia jej zycia, zastepowal tatusia ktory jest w wiezieniu. Wiadomo ze trzeba ukrocic bo z czasem to moze przerodzic sie e cos wiecej. Jedyne co mozna zrobic to porozmawiac z nia albo zyc dalej w niepewnosci.
Faceci tu piszacy ciekawe czy zaakceptowaliby "przyjaciela" swojej kobiety, powiernika sekretow, pomocnika smile Jakos w to watpie.

6

Chłopak miał tam jakieś swoje życie, znajomy, i przyjaciółkę. Ty wpadasz w to jego  życie, ledwie się znacie parę miesięcy i już chcesz go ograniczać tak? Zatem zerwij z nim jeśli Ci nie odpowiada.

7 Ostatnio edytowany przez Realista (2017-08-28 08:21:04)

nataliabukwas napisał/a:

Pomagac mozna siostrze, mamie...przyjaciolce tez pod warunkiem ze przez chwile a nie codziennie. To tak, jakby byl czescia jej zycia, zastepowal tatusia ktory jest w wiezieniu. Wiadomo ze trzeba ukrocic bo z czasem to moze przerodzic sie e cos wiecej. Jedyne co mozna zrobic to porozmawiac z nia albo zyc dalej w niepewnosci.
Faceci tu piszacy ciekawe czy zaakceptowaliby "przyjaciela" swojej kobiety, powiernika sekretow, pomocnika smile Jakos w to watpie.

Faceci z wysokim poczuciem własnej wartości i pewni siebie nie mieliby problemu, bo najczęściej też sami posiadają wink Widzę, że tutaj nikt nie ufa partnerowi...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moj chlopak i jego kolezanka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024