Znacie się od kilku lat wszystko miedzy wami jest w porządku
żadnych problemów
Planujecie wspólne zamieszkanie, a nawet ślub, dzieci całą przyszłość
Czujecie że bez siebie żyć nie potraficie, ona dzwoni przeważnie pierwsza. Widać że bardzo jej zależy jest szczera wobec Ciebie nie złapałeś jej na żadnym kłamstwie za każdym razem kiedy proponujesz spotkanie zawsze chce się spotkać wszystko przez tyle lat..
I nagle przychodzi dzień
Idą na piwo po czym koleżanka poznaje faceta, który zaprasza ją do domu, ale oczywiście koleżanka nie chce iść sama, więc zabiera waszą kobietę ze sobą. Wasza dziewczyna nie pije, jest zmęczona chce się położyć i idzie spać u kolesia w chacie
Koleżanka waszej dziewczyny pije z nim w kuchni. Po czym on wychodzi mówiąc że idzie do łazienki
a tak na prawdę idzie do waszej kobiety do pokoju, która śpi na dodatek ma okres. ściąga spodnie i kładzie się na nią wkłada jej chuja po 2 sekundach Dziewczyna się budzi kopie go w brzuch i z płaczem wychodzi wybiega z domu. Koleżanka za nią
Na drugi dzień dzwoni do was telefon i w słuchawce histeria i płacz, i nagle ona wam to opowiada jakbyście z nią rozmawiali?
Na drugi dzień Idzie na prokuraturę, która mówi że może przyjąć zgłoszenie gwałtu, ale to będzie kilku miesięczne dochodzenie i tak nie ma dowodów i na 99% śledztwo zostanie umorzone, więc nie chce być ciągana po policji odpuszcza nie chce by się ktokolwiek o tym dowiedział.
Idzie do psychologa ponieważ nie śpi po nocach,ciagle o tym myśli, obwinia się, idzie też do ginekologa na badania.
Powiedziała wam o wszystkim chce wybaczenia, czy istnieje wybaczenie dla takich sytuacji? Czy potrafilibyście żyć z tym?
Jej rodzina nie wie prócz brata
Oboje się kochają
Jest to autentyczna sytuacja ta kobieta za kilka dni ma przyjechać do mnie i mieszkać ze mną, chce dać jej prace, dobre życie.
Ja niestety nic nie mogłem zrobić ponieważ jest z innego kraju