Witam Mam problem i musze pogadac z osobami postronnymi Podjęłam prace w firmie produkcyjnej najpierw przez agencje potem przeszlam pod firme Jestem na okresie próbnym a juz dostalam propozycje zostania liderem zmiany Nie jestem doświadczona i nie wiem co zrobic Pomóżcie!!!
Co robi lider zmiany?
no właśnie jakie ma dokładnie obowiązki?
Jeśli coś tak szybko się dzieje, to lepiej być ostrożnym…
Witam Mam problem i musze pogadac z osobami postronnymi Podjęłam prace w firmie produkcyjnej najpierw przez agencje potem przeszlam pod firme Jestem na okresie próbnym a juz dostalam propozycje zostania liderem zmiany Nie jestem doświadczona i nie wiem co zrobic Pomóżcie!!!
Na czym by polegały Twoje obowiązki? Czy jesteś w stanie im sprostać? Na jakiej podstawie została Ci złożona taka propozycja - jeśli nie wiesz, dopytaj szefostwo. Dopytaj też, czy wiąże się z tym jakaś podwyżka, bo jeśli to mnóstwo nowych obowiązków, a płaca zostaje ta sama, to chyba nie jest to opłacalne (chyba że nauczysz się wielu ciekawych rzeczy, które później mogą Ci się przydać).
No właśnie, pytanie klucz, czy oprócz obowiązków dojdzie do tego też podwyższka, jeśli nie, to nie ma co. No chyba, że się chce mieć w CV wpisane potem to lepsze stanowisko, z myslą o szukaniu lepszej pracy w przyszłości.
6 2017-10-11 09:41:14 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-12-05 13:52:39)
Powinien być jasno określony zakres obowiązków. Nie chcę straszyć, ale czasem taki szybki awans może być podejrzany - ja znałam dziewczynę która bardzo szybko dostała awans, a potem szybko ją zwolnili. Na tej stronie [nieregulaminowy link] możesz sobie poczytać o pracy kierownika. Nie każdy nadaje się na takie stanowisko.
Ja zawsze byłem zdeterminowany to tego, żeby osiągnąć awans.