Awans - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Awans

Witam Mam problem i musze pogadac z osobami postronnymi Podjęłam prace w firmie produkcyjnej najpierw przez agencje potem przeszlam pod firme Jestem na okresie próbnym a juz dostalam propozycje zostania liderem zmiany Nie jestem doświadczona i nie wiem co zrobic Pomóżcie!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Awans

Co robi lider zmiany?

no właśnie jakie ma dokładnie obowiązki?
Jeśli coś tak szybko się dzieje, to  lepiej być ostrożnym…

4

beatka651 napisał/a:

Witam Mam problem i musze pogadac z osobami postronnymi Podjęłam prace w firmie produkcyjnej najpierw przez agencje potem przeszlam pod firme Jestem na okresie próbnym a juz dostalam propozycje zostania liderem zmiany Nie jestem doświadczona i nie wiem co zrobic Pomóżcie!!!

Na czym by polegały Twoje obowiązki? Czy jesteś w stanie im sprostać? Na jakiej podstawie została Ci złożona taka propozycja - jeśli nie wiesz, dopytaj szefostwo. Dopytaj też, czy wiąże się z tym jakaś podwyżka, bo jeśli to mnóstwo nowych obowiązków, a płaca zostaje ta sama, to chyba nie jest to opłacalne (chyba że nauczysz się wielu ciekawych rzeczy, które później mogą Ci się przydać).

5

No właśnie, pytanie klucz, czy oprócz obowiązków dojdzie do tego też podwyższka, jeśli nie, to nie ma co. No chyba, że się chce mieć w CV wpisane potem to lepsze stanowisko, z myslą o szukaniu lepszej pracy w przyszłości.

6 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-12-05 13:52:39)

Powinien być jasno określony zakres obowiązków. Nie chcę straszyć, ale czasem taki szybki awans może być podejrzany - ja znałam dziewczynę która bardzo szybko dostała awans, a potem szybko ją zwolnili.  Na tej stronie [nieregulaminowy link] możesz sobie poczytać o pracy kierownika. Nie każdy nadaje się na takie stanowisko.

7

Ja zawsze byłem zdeterminowany to tego, żeby osiągnąć awans.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024