Prosze o pomoc, wszystko zniszczylem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Prosze o pomoc, wszystko zniszczylem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1

Temat: Prosze o pomoc, wszystko zniszczylem

Witam! Poznalem kobiete, byla to trudna relacja ciagnaca sie 2 lata. W tym czasie 3 mc bylismy razem, spotykalismy sie. Potem ona musiala wyjechac za granice mimo to utrzymywalismy kontakt.Przed miesiacem nie bylem pewny co ona do mnie czuje i napisalem jej ze poznalem inna kobiete i mam nadzieje ze ona to zrozumie.Chciale zobaczyc jak zareaguje, czy bedzie walczyc. Odpisala ze rozumie i zyczy mi duzo szczescia.Nie ma mnie juz w kontaktach. Miesiac przed tym zdarzeniem spotkalismy sie,bylo wspaniale, ona napisala mi zyczenia na urodziny ktore mialem na nastepny dzien. Po tym co napisalem usunela mnie z kontaktow i nie mamy zadnego kontaktu.
Tesknie za nia, byc moze zranilem ja co robic??pomocy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prosze o pomoc, wszystko zniszczylem
Elor napisał/a:

Przed miesiacem nie bylem pewny co ona do mnie czuje i napisalem jej ze poznalem inna kobiete i mam nadzieje ze ona to zrozumie.Chciale zobaczyc jak zareaguje, czy bedzie walczyc. Odpisala ze rozumie i zyczy mi duzo szczescia.Nie ma mnie juz w kontaktach. Miesiac przed tym zdarzeniem spotkalismy sie,bylo wspaniale, ona napisala mi zyczenia na urodziny ktore mialem na nastepny dzien. Po tym co napisalem usunela mnie z kontaktow i nie mamy zadnego kontaktu.
Tesknie za nia, byc moze zranilem ja co robic??pomocy

Co zrobić? Dorosnąć!
Ubawiłeś mnie, ~2 lata podchodów, 3 miesiące razem i ją testujesz? spodziewałeś się innego rezultatu?

3

zglosilam trolla
nie liczę ile już zgloszen dzis wyslalam

4

_v_
nie wierzysz, że ktoś mógłby być aż tak głupi? tongue

Nie był pewny, co czuje więc zrobił durny teścik, bo myślał, że będzie walczyć o kolesia, z którym jest 3 miesiące, będzie go błagać, oh, nie rób tego, bądź ze mną, kocham Cię, a jak będzie trzeba to zorganizuje z tą "trzecią" zapasy w błocie tongue na to liczył, ale się przeliczył. No i po co rozmawiać, to bez sensu, lepiej graćw durne gierki.

5

CatLady ja wiem, że idiotów się nie sieje, sami się rodzą, ale za głupotę się płaci: skoro koleś wyjechał do niej z tekstem "mam inną", to co ją może obchodzi jeszcze taki dzieciak, tyle co zeszłoroczny śnieg!

6

Nie zostało dziewczynie nic innego, jak tylko życzyć mu powodzenia. Przynajmniej ona normalna smile

7

Może troll, może nie. Jeśli to prawda, to dziewczyna ma widać do siebie i do niego szacunek. Pokazała jedynie klasę :-)

8

CatLady napisał/a:

_v_
nie wierzysz, że ktoś mógłby być aż tak głupi? tongue

Nie był pewny, co czuje więc zrobił durny teścik, bo myślał, że będzie walczyć o kolesia, z którym jest 3 miesiące, będzie go błagać, oh, nie rób tego, bądź ze mną, kocham Cię, a jak będzie trzeba to zorganizuje z tą "trzecią" zapasy w błocie tongue na to liczył, ale się przeliczył. No i po co rozmawiać, to bez sensu, lepiej graćw durne gierki.

nie wierzę tongue
tacy są eliminowani przez Matkę Naturę wink

9

_v_ napisał/a:

tacy są eliminowani przez Matkę Naturę wink

Matka Natura naturalnymi sposobami nie daje rady z tak ogromną liczbą idiotów, część musi się sama wyeliminować big_smile

10

V ludzie pisza o swoich problemach a ty ciagle kogos zglaszasz. Chyba musisz sie bardzo nudzic. wspolczuje

11 Ostatnio edytowany przez katarzynaaaaa (2017-08-04 03:08:30)

Dałeś jasno do zrozumienia kobiecie, że masz już inną to co miała Ci odpowiedzieć innego? Zamień się nią miejscami jeśli to ona by Tobie napisała, że ma innego. ... zawsze można wyjaśnić ake niewiadomo jak zareaguje wink

12

Elor napisał/a:

Tesknie za nia, byc moze zranilem ja co robic??

Nie skad,nie zraniles Jej ,zrobiles Jej tym co napisales sama przyjemnosc.Ile ty masz lat?

13

Z uwagi na niski poziom merytoryczny wątek zostaje zamknięty.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Prosze o pomoc, wszystko zniszczylem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024