JESTEM OSZUKIWANA, NAIWNA ? CZY PRZESADZAM - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » JESTEM OSZUKIWANA, NAIWNA ? CZY PRZESADZAM

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: JESTEM OSZUKIWANA, NAIWNA ? CZY PRZESADZAM

Witajcie !!!

Piszę na tym forum kolejny raz, nie wiem co robić, jak rozszyfrować zachowanie mojego chłopaka, jestem samotna, a przede wszystkim zagubiona.
no nic od początku :

MAM 24 LATA, JESTEM Z CHŁOPAKIEM 4,5 ROKU ! BYŁAM BARDZO SZCZĘŚLIWA ! WIADOMO POCZĄTKU SĄ JAK W BAJCE, CZUŁAM SIĘ KOCHANA, WYJĄTKOWA I JEDYNA, A TERAZ ...

OD OK. ROKU MÓJ CHŁOPAK SIĘ ODE MNIE ODDALIŁ, NIE DBA O MOJE POTRZEBY EMOCJONALNE JAKI FIZYCZNE. WIDUJEMY SIĘ RAZ W TYGODIU ZE WZGLĘDU NA NASZĄ PRACĘ, NIESTETY W CIĄGU TYGODNIA CZUJE SIĘ JAKBYM W OGÓLE NIE MIAŁA CHŁOPAKA ... NIE PISZE, NIE DZOWNI, NIE ODBIERA, ROZMAWIAMY RAZ DZIENNIE I TO SŁUŻBOWO " CO SŁYCHAĆ JAK SIĘ CZUJE", NIE DBA O MNIE EMOCJONALNIE, CZYLI JAK MU MÓWIĘ ABY POWIEDZIAŁ MI COŚ MIŁEGO TO ON NIE UMIE, MÓWI, ŻE NIE UMIE MI POWIEDZIEĆ  - NIESTETY MUSZE SIĘ UPOMINAĆ, PONIEWAŻ SAM Z SIEBIE NIESTETY NIE MAM CO LICZYĆ.
KOLEJNĄ RZECZĄ KTÓRA MNIE ZACIEKAWIŁA TO TO, ŻE UKRYWA TELEFON PRZEDE MNĄ. HASŁA WSZĘDZIE HASŁA ! JAK WPISUJE KOD W TELEFON TO SIĘ CHOWA, TELEFON NAWET BIERZE ZE SOBĄ DO WC, DOSŁOWNIE WSZĘDZIE, NIE POZOSTAWI GO NA SOLIKU A JAK WEZMĘ GO DO RĘKI TO PANIKUJE I MI ZABIERA ... - WYDAJE MI SIĘ, ŻE MNIE OKŁAMUJE ! PONIEWAŻ NAWET USUWA HISTORIĘ W KOMPUTERZE JAK DO NIEGO PRZYJDĘ, NIE ZABIERA MNIE DO ZNJAOMYCH, NIGDZIE NIE WYCHODZIMY ANI NIC NIE ROBIMY RAZEM .. NIESTETY WOLI WYJŚC DO ZNAJOMYCH Z KOLEŻANKAMI, Z KTÓRYMI SIĘ ZADAJE OD JAKIŚ 3 MIESIĘCY. NIE MOGĘ NA NIEGO WPŁYNĄĆ, PONIEWAŻ MÓWI, ŻE NIE MAM PRAWA MU MÓWIĆ CO MA ROBIĆ I Z KIM I GDZIE, ALE NIE UKRYWAM NIE UŚMIECHA MI SIĘ JEGO WYJŚCIA Z KOLEŻANKAMI PO KLUBACH, BEZE MNIE ... PLANY WYJAZDY NAD MORZE OCZYWIŚCIE BEZE MNIE. - I FAKT ŻE NIE MAM NIC DO PWOIEDZENIA BO NIE MAM PRAWA ....... BLA BLA BLA .. JA JESTEM OSOBĄ BARDZO EMOCJONALNĄ, KIEDYŚ ZOSTAŁAM BARDZO SKRZYWDZONA PRZEZ CHŁOPAKA I BOJE SIĘ, ŻE ON SIĘ MNĄ ZNUDZIŁ ! JESTEM OSOBĄ, KTÓRA DA O DRUGIEGO CZŁOWIEKA, NIE MIESZKAMY RAZEM ALE MIMO WSZYTSKO DBAM O NIEGO, GOTUJE MU, DBAM POD KAŻDYM WZGLĘDEM, ALE NIE WIEM CO JEST NIE TAK ! NAJGORSZE EJST TO ŻE JA JESTE MKONTROLOWANA, BIERZE MÓ TELEFON I PRZEGLĄDA Z KIM PISAŁAM Z KIM ROZMAWIAŁAM .. A SAM NI NIE POZWALA TELEFONU WZIĄĆ DO RĘKI. DODAM RÓWNIEŻ, ŻE NIE PROPONUJE SAM SPOTKAĆ, CZASEM MAM WRAŻENIE, ŻE JAK JESTEM TO FAJNIE, NIE MA MNIE TO NIC TAKEIGO, MA SWÓJE HOBBY I JA JETSEM NA DRUGIM PLANIE. ROZMOWA NIC NIE DAJE, ZMYŚLAM, JESTEM TAKA I OWAKA BO ZMYŚLAM, WYMYŚLAM .. ODDALAMY SIĘ OD SIEBIE CZUJE TO, PRZYKRO MI JEST, BO BARDZO GO KOCHAM I DOCIERA DO MNIE FAKT, ŻE MOGŁO BY GO NIE BYĆ OBOK MNIE.

MOŻE TO ZE MNĄ COŚ JEST NIE TAK ? POMÓŻCIE PROSZE !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: JESTEM OSZUKIWANA, NAIWNA ? CZY PRZESADZAM

Tak jesteś oszukiwana. Do tego twój chłopak może ma już nowa dziewczynę, a Ty nawet o tym nie wiesz i robisz za kurę domową.

3

Facet wie, że jesteś zbyt emocjonalna, przywiązana do niego i może robić sobie co chce. Pokaż mu, że sie myli. Postaw się, a jak będzie się opierać to sie z Panem pożegnaj. Jesteś jeszcze młoda (dziewczyno masz 24 lata!)  znajdziesz sobie kogoś, kto będzie chodzić z Tobą do klubu i kto będzie się cieszyć na Wasz wspólny wyjazd nad morze jak ty.

4

Kochana, wszystko już poszło za daleko, żeby coś zaradzić. Szkoda  tylko ciebie. Niejeden marzy o takiej dziewczynie jak ty. Chodzić ze sobą 4,5 roku i żeby nie stać było chłopaka na szczerość? Dobrze o nim nie świadczy. Wygląda na to, że nie narzuciłaś w tym związku  żadnych granic. On  ma wszystkie prawa, ty nie masz żadnych, a co to dziewiętnasty wiek?
Nie powinnaś ani gotować ani dbać o kogoś, kto dla ciebie czasu nie ma. Szkoda  energii  na kogoś takiego.  Facet siedzi jak pączek w maśle  i dyktuje ci warunki. Do czego to podobne?

5

W tym związku jesteś stroną bardziej zaangażowaną, całkowicie skoncentrowaną na zaspokojeniu jego potrzeb. Zachowujesz się jakbyś chciała sobie zasłużyć na jego miłość, a skutki takich działań najczęściej dają efekt odwrotny do oczekiwanego. Pojawia się dysproporcja - brakuje równowagi pomiędzy dawaniem a braniem.
On nie musi o nic zabiegać, wszystko otrzymuje bez wysiłku, więc nie stanowisz dla niego żadnego wyzwania.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » JESTEM OSZUKIWANA, NAIWNA ? CZY PRZESADZAM

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024