O co chodzi kobiecie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » O co chodzi kobiecie ??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: O co chodzi kobiecie ??

Witam.
Spotkalem na swojej drodze zycia kobiete, mam 32 lata ona 26. Od samego początku bylo jak w bajce, ale po pewnym czasie sie ...
Po 9 miesiącach bycia razem, wrocilem na dłuższy urlop. Pracuje za granicą od samego początku. Zdawała sobie z tego sprawę, widywalismy sie co najmiej raz w miesiącu na.kilka dni. Miala swoją pasję konie, pare tygodni przed moim przyjazdem na.urlop. Kupilem jej tego konia, chciałem ja uszczęśliwić. Bo byla i jest dla mnie najważniejsza. Taka ma pasje od zawsze.Ale wracając do sprawy. Ona jedynaczka nie lubi dzieci, nie ma profilu rodziny w glowie. Niby tak mi powiedziała po moim przyjeździe, gdzie dzień przed wmawiala mi, ze mnie kocha itd. Planowal ślub, wracam i wszystko sie sypie.
Z dnia na dzień jak to mozna wytłumaczyć?? Niby mnie nie zdradziła, bo nie miala kiedy. Dzwonila caly czas, daje ona sobie rękę odciąć, ze nie zrobila nic na boku. Powiedziała tylko na.koniec, ze nie chce mnie zranic i nie potrafi czerpac satysfakcji z seksu, gdzie wczesniej. Bedac z nia w lozku bardziej na.nia patrzylem. Dwa orgazmy podczas jednego stosunku jej. Dalem jej wszystko, chronilem sie od związków wcześniej, bo wyszedlem z zalozenia. Ze trzeba najpierw zdobyć cos, zeby bylo lzej w zyciu. Mieszkanie itd. Plany juz układała na zycie nasze. A tu taka niespodzianka, nikt nie potrafi mi tego wytlumaczyc jak doszlo do jej obojętności, z dnia na dzień. Może Wy mi potraficie to wyjaśnić. Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: O co chodzi kobiecie ??

Gdzieś czytałam takiego njusa wink Podobno amerykańscy naukowcy odkryli, czego chce kobieta. Ale już zmieniła zdanie tongue

3

Ona miała pasje konie ? A ty co robiłeś w życiu? praca... praca.. praca.. Masz odpowiedz.

4

A ona nie może wyjaśnić? Czy Wy w ogóle ze sobą rozmawiacie? A może unikacie okazywania uczuć, intencji?

5

lolo996 napisał/a:

Pracuje za granicą od samego początku. Zdawała sobie z tego sprawę, widywalismy sie co najmiej raz w miesiącu na.kilka dni........

Niby mnie nie zdradziła, bo nie miala kiedy. Dzwonila caly czas, daje ona sobie rękę odciąć, ze nie zrobila nic na boku.....

Widywaliście się raz w miesiącu i naprawdę uważasz, że nie miała Cie kiedy zdradzić?

Ja generalnie nie wierze w powodzenie związków na odległoś i to może być przyczyną.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » O co chodzi kobiecie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024