Mój sposób na zwiększenie samooceny i pożegnanie się z kompleksami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Mój sposób na zwiększenie samooceny i pożegnanie się z kompleksami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Mój sposób na zwiększenie samooceny i pożegnanie się z kompleksami

Cześć smile
Postanowiłam stworzyć ten temat ponieważ tytuł tego kącika brzmiał dla mnie aż za bardzo znajomo, choć szczęśliwie od lat mnie już nie dotyczy.
Może okaże się, że któraś z Was zainspiruje się i wypróbuje to, co nie tylko pozbawiło mnie nieśmiałości i kompleksów dotyczących mojego ciała, ale stało się także największą życiową pasją, którą codziennie dzielę się z innymi kobietami.

Lekiem na moją zaniżoną samoocenę okazał się taniec, a konkretniej niezwykły taniec orientalny (często znany bardziej pod nazwą taniec brzucha).
Wszystkim kobietom, a zwłaszcza tym mniej lub bardziej zakompleksionym, serdecznie polecam zapoznanie się z tą formą ruchu i sztuki, która ogromnie zwiększa akceptacje swojego ciała, a w wielu przypadkach także akceptacje samej siebie, asertywność i ogólnie rozumianą pewność siebie.

Zachęcam więc do wyszukania i zapisania się na zajęcia w Waszej okolicy. Ja uczę w Poznaniu, jeśli któraś z Was będzie miała chęć dołączyć do moich grup, nie wahajcie się napisać - będzie mi bardzo miło. smile

Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam zakochania się w sobie mimo niedoskonałości! smile
Alex

(jeśli będziecie zainteresowane, moją taneczną stronkę znajdziecie na [spam])

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój sposób na zwiększenie samooceny i pożegnanie się z kompleksami

Ja nie skorzystam. Ale i tak uważam, że 100x lepszy zmysłowy, ale jeszcze nie wulgarny belly od "artystycznego" tańca na rurze tongue

3

Odp: Mój sposób na zwiększenie samooceny i pożegnanie się z kompleksami

ja mam taki sposob ze sie maluje codziennie i paznokcie tez chodze czesto do fryzjera itp smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Mój sposób na zwiększenie samooceny i pożegnanie się z kompleksami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024