Kolejna zdrada - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Kolejna zdrada

Witam
Dawno tu nie pisałem otóż mam pytanie do ale to może później, otóż ponad 3 lata temu miałem dziewczynę która zaszła w  ciąże z innym cóż zdarza się niestety oczywiście zabolalo,teraz sytuacja się powtarza z inną
!!!! to samo!!!  Powiedzcie mi dlaczego tak jest???  Jestem przystojnym, zabawnym zrównoważony chłopakiem czemu tak się dzieje?  z góry dzięki za pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kolejna zdrada

Takie sobie wybierasz.

3

Może to ten sam facet? Prześladuje Ciebie...

Niczym Dzień Świstaka.

Autorze, nie jesteśmy w stanie powiedzieć Ci czemu tak się dzieje, skoro nie piszesz jak te związki wyglądały.

Może tak jak pisze Nana666 - sam sobie takie wybierasz?  Takie, które mają są nielojalne, fałszywe, bez kręgosłupa moralnego?

5

Wierzysz w karmę? Ona bije po "tyłku" w takim sam sposób aż ktoś się nauczy...

Znam gościa, który ma obcięte cztery palce u rąk... co parę lat jeden, w różnych wypadkach. Znam kogoś, kto traci wszsytkie pieniądze w podobny sposób jak je zyskuje przez oszustwo.

6

Temat jest dziełem trolla. Zostaje zamknięty. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024