Zaryzykować? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Zaryzykować?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Zaryzykować?

Od lat marzę  by zamieszkać w małym miasteczku, mam konkretne na myśli. Mieszkałam już w duzym i owszem praca w miarę ok, ale ogólnie nie mój klimat.
Zastanawiam się czy nie zaryzykować i w końcu nie spełnić marzenia z lat i np na miesiąc wynająć niedrogą kawalerkę i w międzyczasie szukać, zwłaszcza że mieszkam teraz w chorej relacji z mamą, która jest toksyczną osobą i wiem że jak się wyprowadzę -będę tą złą , ale z 2 strony nie da się tak żyć, muszę ratować siebie.
Boję się, że jeśli nie znajdę pracy to dopiero ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zaryzykować?

Biorąc pod uwagę, że ten wątek tematycznie zintegrowany jest z poprzednim, to zostaje zamknięty. Wynika to z faktu, że znacznie łatwiej jest udzielić właściwej odpowiedzi, posiadając większą ilość informacji i mogąc sobie wyrobić szersze spojrzenie na daną kwestię, Ty z kolei masz możliwość uzyskania lepszej pomocy.
Z podrowieniami, Olinka

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Zaryzykować?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024