Randka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Randka

To co napiszę za moment, może wydać się absurdalne, bo mam już 23lata. Otóż udało mi się umówić z facetem na randkę,  znamy się dość długo bo był moim dobrym kolegą wcześniej.. .mój problem polega na tym że dawno nie byłam na czymś takim jak randka.. (po prostu nie było z kim) straciłam całe pojęcie o tym... Nie mam pojęcia, jak powinnam się zachowywać.
Moze dodam że zaproponował wspólne gotowanie u niego , pomysł bardzo mi się spodobał i na to przystalam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Randka

A czy randa to tak naprawdę musi być jakieś szczególne spotkanie? Myślę,że nie. Potraktuj to po prostu jako normalne spotkanie,żeby bliżej się poznać. I tyle. Fajnie,że zaproponował coś,co Ci się spodobało. Będzie okazja miło spędzić czas,pogadać. Nie musisz nic specjalnego robić. Nie nakręcaj się i nie utrudniaj sprawy planowaniem tego. Po prostu idź i miło spędź czas - to najważniejsze.

3

Szczerze mówiąc bardzo chciałam by on mnie zaprosił i w końcu jak to zrobił.. To od tego czasu jestem cała w skowronkach, ale też się trochę stresuje jak by to była pierwsza randka w moim życiu, mimo że kiedyś już na nie chodziłam.
Staram się na nic nie nakręcać czy nie planować.

4

I bardzo dobrze. Jak zaczniesz kombinować to skowronki pouciekają i zostanie tylko stres.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024