Cześć dziewczyny
Mam problem
Mam 17 lat i jestem w trakcie 2 paczki tabletek antykoncepcyjnych yasmin
Postanowiłam wraz z moim chłopakiem odbyć swój pierwszy raz
W poniedziałek skończył mi się okres to też zaczęłam nowa paczkę tabletek we wtorek odbyliśmy swój pierwszy raz dodatkowo zabezpieczajac się prezerwatywa, moj chłopak doszedł ale dodatkowo na zewnątrz w środę postanowiliśmy zrobić to 2 raz i nie mieliśmy prezerwatywy dodam że tabletki brałam od poniedziałku równo o 20:00 jednak przerwali sny stosunek bo bardzo mnie bolało
W sobotę pomyliłam tabletki i wzięłam że stresu dodatkowo za niedzielę więc wzięłam 2
Od 3 dni jest mi nie dobrze w niedzielę zemdlałam a dziś jest poniedziałek i nic się nie poprawia
Nie wiem czy to że stresu że tak panicznie się boję ( ja już nie wiem co mam robić bardzo teraz tego żałuję
Ale chciałam się zapytać czy jest możliwość że jestem w ciąży ? Czy na objawy nie za wcześnie ? Minęło 7 dni od stosunku ja już nie wiem co o tym myśleć proszę o pomoc
W ciąży zawsze możesz być. Teraz musisz trochę poczekać a potem zrób test albo badania i oczywiście idź do ginekologa.
Skoro jestes 1.5mc na tbl i nie pominelas dawki jesli dobrze rozumie. Tylko poprostu omylkowo zjadlas 2 tbl to moim zdaniem nie jestes w ciazy. Stresujesz sie, denerwujesz i tak dziala twoj organizm. Ze stresu widzisz w sobie objawy ciazy i wszyztko ci sie kojazy z jednym. Spokojnie. Jedz tbl dalej okres przyjdzie o czasie
"......W poniedziałek skończył mi się okres to też zaczęłam nowa paczkę tabletek we wtorek odbyliśmy swój pierwszy raz dodatkowo zabezpieczajac się prezerwatywa....."
Ale po 21dniach brania tbl mialas te 7 dni przerwy i znow bralas tak? Bo tak napisalas jakby warunkiem rozpoczecia nowej paczki bylo ustapienie krwawienia. Tak to zrozumialam tutaj