Nie wiem co robić proszę o pomoc ! :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Nie wiem co robić proszę o pomoc ! :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Nie wiem co robić proszę o pomoc ! :(

Cześć dziewczyny
Mam problem
Mam 17 lat i jestem w trakcie 2 paczki tabletek antykoncepcyjnych yasmin
Postanowiłam wraz z moim chłopakiem odbyć swój pierwszy raz
W poniedziałek skończył mi się okres to też zaczęłam nowa paczkę tabletek  we wtorek odbyliśmy swój pierwszy raz dodatkowo zabezpieczajac się prezerwatywa, moj chłopak doszedł ale dodatkowo na zewnątrz w środę postanowiliśmy zrobić to 2 raz i nie mieliśmy prezerwatywy sad dodam że tabletki brałam od poniedziałku równo o 20:00  jednak przerwali sny stosunek bo bardzo mnie bolało
W sobotę pomyliłam tabletki i wzięłam że stresu dodatkowo za niedzielę więc wzięłam 2 sad
Od 3 dni jest mi nie dobrze w niedzielę zemdlałam a dziś jest poniedziałek i nic się nie poprawia
Nie wiem czy to że stresu że tak panicznie się boję sad( ja już nie wiem co mam robić bardzo teraz tego żałuję
Ale chciałam się zapytać czy jest możliwość że jestem w ciąży ? Czy na objawy nie za wcześnie ? Minęło 7 dni od stosunku ja już nie wiem co o tym myśleć proszę o pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co robić proszę o pomoc ! :(

W ciąży zawsze możesz być. Teraz musisz trochę poczekać a potem zrób test albo badania i oczywiście idź do ginekologa.

3

Skoro jestes 1.5mc na tbl i nie pominelas dawki jesli dobrze rozumie. Tylko poprostu omylkowo zjadlas 2 tbl to moim zdaniem nie jestes w ciazy. Stresujesz sie, denerwujesz i tak dziala twoj organizm. Ze stresu widzisz w sobie objawy ciazy i wszyztko ci sie kojazy z jednym. Spokojnie. Jedz tbl dalej  okres przyjdzie o czasie

4

"......W poniedziałek skończył mi się okres to też zaczęłam nowa paczkę tabletek  we wtorek odbyliśmy swój pierwszy raz dodatkowo zabezpieczajac się prezerwatywa....."

Ale po 21dniach brania tbl mialas te 7 dni przerwy i znow bralas tak? Bo tak napisalas jakby warunkiem rozpoczecia nowej paczki bylo ustapienie krwawienia. Tak to zrozumialam tutaj

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Nie wiem co robić proszę o pomoc ! :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024