Ciąża czy zmiana klimatu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża czy zmiana klimatu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez niki12345678 (2017-06-18 00:40:49)

Temat: Ciąża czy zmiana klimatu?

Okres mialam 24 maja a u ginekologa bylam w 14 dc i ginekolog mowil ze tego dnia lub na drugi dzien będzie owulacja czyli 6-7 czerwca a 8 czerwca kochalam sie z facetem bez zabezpieczenia z końcem w środku. 9 czerwca wyjechalam za granice i 16 czerwca w 24dc dostalam okresu co okres mam tak co 27-29 dni i przed zawsze mnie brzuch i piersi bolą a w trakcie okresu zwijam sie z bólu i pierwszego dnia jest dosyć obficie a teraz nie boli jedynie pierwszego dnia mialam lekkie cmienie jak przed okresem. A krwawienie pierwszego dnia wygladalo tak jak w 4 dzien a w drugi dzien to tak jak w ostatni. Dziwi mnie bo niby owulacja ma byc 14 dni przed okresem a nie 10-11. Myślicie ze to ciąża czy zmiana klimatu ? Wiem ze nikt tutaj nie jest w moim ciele ale martwie się i chciałabym rady.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciąża czy zmiana klimatu?

Może zamiast takich pytań przed miesiączką przestaniesz wbijać sobie do głowy różne rzeczy i po prostu poczekać na np. 26 czerwca? Jeszcze masz 8 dni na miesiączkę, wyluzuj. Takich pytań są tu tysiace.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąża czy zmiana klimatu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024