Hej.
Mam problem z facetem juz sama nie wiem co mam zrobic. A tymbardziej nie mam sił o tym myslec. W marcu tego roku poznalam chlopaka ktory ma 26 l.
Pracował za granica. Pisalam z nim 3 tyg. Pozniej przyjechal i tak juz zostal i pracuje tu w polsce bo powiedzial ze zwiazek na odległość nie ma szans. Zwiazalam sie z nim na początku kwietnia. Jeszcze nie tak dawno wszystko bylo wporzadku. Ale zaczelo między nami psuc.
Stwierdził ze sie go czepiam. Chociaż nie odzywal sie po pracy a jak sie odezwal to na jakas 1h nawet i nie nawet. To zaczelam sie upominac i przypominać mu o swojej osobie. Zaczelismy sie klucic. Duzo nie wyjasnionych spraw sprawilo ze sie rozstalismy. Nazwał to separacja do mojej najblizej osoby. Ale coz poradzic.
Mialam lekki remont w domu i bliska osoba go poprosila o pomoc w sumie sam sie zaoferował
Powiedzial do mnie ze nie robi tego dla mnie a dla mojej b...
Kiedy pisalam dzwonilam i chcialam sie dowiedziec czy bedzie wgl nie odbieral i nie odpisywal chyba ze sam sie odezwal.
.no coz.
Najlepsze jest to ze powiedzial do mnie ze to on musi sobie cos udowodnic i sam zdecydować czego chce. I powiedzcie mi czy to jest normalnie jak facet powie do kobiety o tym ze mozna go miec w polowie. I jak zapytalam to chodzi o skok w bok ?
Widocznie tak .
I chcial byc na stosunku kolega kolezanka to w takim razie po co mowil ze kocha ?? Tak bylo rowniez w kwesti weekendu kiedy chcialam pojechac do przyjaciolki robil mi delikatna jazde bo nie widzielibysmy sie 3 tyg.
Heh. Smieszne. Wiedział o tym chociaż czasami przed faktem dokonanym go stawialam. Powiedzial do mnie ze dobrze ze nie jade do niego na noc bo jest lekko wypity i mógł by powiedzieć cos co albo by mnie zdenerwowalo albo zranilo.
Zagazowalam sie w ten zwiazek.
Ale jak zwykle wychodzi cos nie tak
Teraz mnie zaprosil dzisiaj do siebie na weekend na grila. Poradzcie mi cos co mam zrobić
1 2017-06-20 23:02:54 Ostatnio edytowany przez klaudiabednarska-96 (2017-06-20 23:11:37)
a dlaczego chcialas sie z nim związać?
bo z Tobą pisał na internetach?
innego powodu nie widzę ![]()
Zaangażowałaś sie w zwiazek poprzez pisanie przez 3 tygodnie? Brawo ty, jesteś bardzo dziecinna, dorośnij, a facet sobie olewa;)
Zaangażowałaś sie w zwiazek poprzez pisanie przez 3 tygodnie? Brawo ty, jesteś bardzo dziecinna, dorośnij, a facet sobie olewa;)
Przecież powiedział, że ją kocha ![]()