Jestem niskim facetem mierze 177 cm wzrostu i naprawdę od wielu lat dla mnie jest to problemem ogromnym .Ciężko mi Poprostu z wyższej półki sięgnąć w sklepie cokolwiek,ciężko z tego powodu znaleźć partnerkę ,z takim wzrostem wszystko pod górkę,mniej mięśni mogę zbudować niż osobą wyższa.Zawsze w kolejce w sklepie należę do najniższych.
Przecież dużo facetów jest w przedziale od 180 do 190 cm powyżej 190 jest wysoki,poniżej 180 cm jest niski .
Jestem niskim facetem mierze 177 cm wzrostu i naprawdę od wielu lat dla mnie jest to problemem ogromnym .Ciężko mi Poprostu z wyższej półki sięgnąć w sklepie cokolwiek,ciężko z tego powodu znaleźć partnerkę ,z takim wzrostem wszystko pod górkę,mniej mięśni mogę zbudować niż osobą wyższa.Zawsze w kolejce w sklepie należę do najniższych.
Przecież dużo facetów jest w przedziale od 180 do 190 cm powyżej 190 jest wysoki,poniżej 180 cm jest niski .
o jessooo....znowu?....
Ubierz szpilki. Poczujesz się bardziej męski jeżeli chodzi o wzrost.
Mnie ciekawią te półki w sklepie które przez - uwaga - TRZY centymetry stają się nieosiągalne
niski1996 napisał/a:Jestem niskim facetem mierze 177 cm wzrostu i naprawdę od wielu lat dla mnie jest to problemem ogromnym .Ciężko mi Poprostu z wyższej półki sięgnąć w sklepie cokolwiek,ciężko z tego powodu znaleźć partnerkę ,z takim wzrostem wszystko pod górkę,mniej mięśni mogę zbudować niż osobą wyższa.Zawsze w kolejce w sklepie należę do najniższych.
Przecież dużo facetów jest w przedziale od 180 do 190 cm powyżej 190 jest wysoki,poniżej 180 cm jest niski .o jessooo....znowu?....
Ubierz szpilki. Poczujesz się bardziej męski jeżeli chodzi o wzrost.
Raczej na odwrót.
Czemu tutaj ludzie na forum są bardzo niemili.Przecież nic nikomu nie zrobiłem.
Załóż jeszcze kolejne 10 wątków o tym, że masz 177 cm i jesteś niski, te dotychczasowe ~6 to za mało.
Tak to prawda. Jesteś niski i nigdy nie znajdziesz dziewczyny. Ogarnij się weź się do roboty i przestań płakać.
Mnie sie tylko podobaja plus 180,ale powyzej 190 to juz za wysocy
Jestem niższy, nadrabiam czymś innym
Tak to prawda. Jesteś niski i nigdy nie znajdziesz dziewczyny. Ogarnij się weź się do roboty i przestań płakać.
Do jakiej roboty o czym gadasz ?
11 2023-06-14 19:14:27 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-06-14 19:15:25)
Załóż jeszcze kolejne 10 wątków o tym, że masz 177 cm i jesteś niski, te dotychczasowe ~6 to za mało.
177 cm to nie jest tragedia u faceta... niech przyleci do Anglii to wiele karzelkow lazi zwlaszcza ci z azjatyckich i arabskich krajow. Sama mam.165 cm wzrostu, a czasem mijam facetow to ich cala glowa przewyzszam... ale tez sporo wysokich jest zwlaszcza biali i czarni wielu ma powyzej 180, natomiast araby to porazka jesli chodzi o wzrost, Bangladesh, Pakistan to samo
Mam 163 cm, też mi czasem ciężko cos z pólki sciągnąć.
Jak staniesz na pełnym portfelu, to każda Twoja... półka i dziewczyna
Jak staniesz na pełnym portfelu, to każda Twoja... półka i dziewczyna
Bez łaski, mogę stanąć na swojej portmonetce
Herne napisał/a:Załóż jeszcze kolejne 10 wątków o tym, że masz 177 cm i jesteś niski, te dotychczasowe ~6 to za mało.
177 cm to nie jest tragedia u faceta... niech przyleci do Anglii to wiele karzelkow lazi zwlaszcza ci z azjatyckich i arabskich krajow. Sama mam.165 cm wzrostu, a czasem mijam facetow to ich cala glowa przewyzszam... ale tez sporo wysokich jest zwlaszcza biali i czarni wielu ma powyzej 180, natomiast araby to porazka jesli chodzi o wzrost, Bangladesh, Pakistan to samo
Pewnie jak jesteś w obcasach to tak oraz ci co pochodzą z krajów arabskich są niżsi.
Angilcy na bank nie są wcale niscy z danych jak czytałem .
JuliaUK33 napisał/a:Herne napisał/a:Załóż jeszcze kolejne 10 wątków o tym, że masz 177 cm i jesteś niski, te dotychczasowe ~6 to za mało.
Pewnie jak jesteś w obcasach to tak oraz ci co pochodzą z krajów arabskich są niżsi.
Angilcy na bank nie są wcale niscy z danych jak czytałem .
Nie nosze obcasow w plaskich ich przewyzszam o glowe,takie sa karzelki... co do Anglikow to raczej sredniego wzrostu tak miedzy 170-180 maja
niski1996 napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:177 cm to nie jest tragedia u faceta... niech przyleci do Anglii to wiele karzelkow lazi zwlaszcza ci z azjatyckich i arabskich krajow. Sama mam.165 cm wzrostu, a czasem mijam facetow to ich cala glowa przewyzszam... ale tez sporo wysokich jest zwlaszcza biali i czarni wielu ma powyzej 180, natomiast araby to porazka jesli chodzi o wzrost, Bangladesh, Pakistan to samo
Angilcy na bank nie są wcale niscy z danych jak czytałem .Nie nosze obcasow w plaskich ich przewyzszam o glowe,takie sa karzelki... co do Anglikow to raczej sredniego wzrostu tak miedzy 170-180 maja
Ja w swojej okolicy mieszkam i naprawdę należę do osób niskich przecież osoby z mojego pokolenia lekko mają bez problemu po 180 cm.
JuliaUK33 napisał/a:niski1996 napisał/a:Pewnie jak jesteś w obcasach to tak oraz ci co pochodzą z krajów arabskich są niżsi.
Angilcy na bank nie są wcale niscy z danych jak czytałem .Nie nosze obcasow w plaskich ich przewyzszam o glowe,takie sa karzelki... co do Anglikow to raczej sredniego wzrostu tak miedzy 170-180 maja
Ja w swojej okolicy mieszkam i naprawdę należę do osób niskich przecież osoby z mojego pokolenia lekko mają bez problemu po 180 cm.
Jezeli masz 177 cm wzrostu to nie jest to wzrost niski tylko sredni
19 2023-06-14 21:10:02 Ostatnio edytowany przez Gary (2023-06-14 21:12:41)
Jestem niskim facetem mierze 177 cm wzrostu .... ciężko z tego powodu znaleźć partnerkę.
W drugim wątku piszesz, że nie masz pracy bo jesteś inwalidą.
Pasożytujesz na forum, bo ludzi kłamiesz i szukasz atencji.
Jestem osobą niepełnosprawną i przez to jestem z życia wykluczony zawodowo ,społecznie ,żaden pracodawca nie chciałby przyjąć do pracy.Co byście zrobili jakbyście byli w takiej sytuacji?
Ja jestem prawiczkiem i na pewno do wyjątków nie należę zapewne.Niestety nie mam takiego brania jak mój brat i inne osoby niestety nie umiem się wyróżniać z tłumu .
Taaaa... nie ma brania jak brat, bo nie umie się wyróżnic z tłumu.
Lepiej powiedz, że nie masz pracy.
Manipulujesz.
OK, jedno rozwiązanie na wszystkie problemy.
Jak wiadomo, rynek ochroniarski to najlepiej inwalida lub emeryt, a jak wiadomo po raz drugi, za mundurem panny sznurem.
A pomyślałeś, że ten brak partnerki to nie kwestia wzrostu, a Twojej niepełnosprawności intelektualnej? Kilka cm więcej nie zrobiłoby żadnej różnicy, jeśli w RL możesz w kwestii rozmowy zaoferować tyle, ile pokazujesz tutaj w postach.
A pomyślałeś, że ten brak partnerki to nie kwestia wzrostu, a Twojej niepełnosprawności intelektualnej? Kilka cm więcej nie zrobiłoby żadnej różnicy, jeśli w RL możesz w kwestii rozmowy zaoferować tyle, ile pokazujesz tutaj w postach.
A ty co możesz zaoferować ?Krytykowanie osoby ,ubliżanie ?!Tak .Bo tutaj nikt nie chciał nazwiazac ze mną kontaktu jak napisałem ,że szukam kogoś do popisania nikt nie chciał.
23 2023-06-16 04:10:29 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2023-06-16 08:07:29)
SaraS napisał/a:A pomyślałeś, że ten brak partnerki to nie kwestia wzrostu, a Twojej niepełnosprawności intelektualnej? Kilka cm więcej nie zrobiłoby żadnej różnicy, jeśli w RL możesz w kwestii rozmowy zaoferować tyle, ile pokazujesz tutaj w postach.
A ty co możesz zaoferować ?Krytykowanie osoby ,ubliżanie ?!Tak .Bo tutaj nikt nie chciał nazwiazac ze mną kontaktu jak napisałem ,że szukam kogoś do popisania nikt nie chciał.
A czemu ktoś miałby chcieć z Toba pisać?
Zioniesz agresją jak tylko ktoś ma inną opinuę niz Twoja. Z takimi się nie rozmawia, tylko się wieje.
24 2023-06-16 07:52:15 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-06-16 07:52:59)
SaraS napisał/a:A pomyślałeś, że ten brak partnerki to nie kwestia wzrostu, a Twojej niepełnosprawności intelektualnej? Kilka cm więcej nie zrobiłoby żadnej różnicy, jeśli w RL możesz w kwestii rozmowy zaoferować tyle, ile pokazujesz tutaj w postach.
Na szczęście na jednym z forów pisze ze wszystkimi AI. na wszystkie tematy, nie zwieje na pewno.
Czemu tutaj ludzie na forum są bardzo niemili.Przecież nic nikomu nie zrobiłem.
Bo nie mają empatii, nie przejmuj się.
Słowko ode mnie:
Nie jestes niski. Jestes przeciętnego wzrostu. Szukaj sobie niskiej kobiety. Jest duzo takich par : on 175 cm, ona 160.
Jesli masz ładne proporcje, męską buzie i jestes zdbany, zabawny i inteligentny to wzrost dla wiekszosci kobiet straci znaczenie.
Zastanow się czy Twoja samotnosc i trudnosci w zdoybciu partnerki są spowodowane przez "niski" wzrost czy raczej masz blokade bo z gory zakladasz ze sie nie spodobasz. Kobiety uwielbiaja pewnych siebie facetow.
niski1996 napisał/a:Czemu tutaj ludzie na forum są bardzo niemili.Przecież nic nikomu nie zrobiłem.
Słowko ode mnie:
Nie jestes niski. Jestes przeciętnego wzrostu. Szukaj sobie niskiej kobiety. Jest duzo takich par : on 175 cm, ona 160.Jesli masz ładne proporcje, męską buzie i jestes zdbany, zabawny i inteligentny to wzrost dla wiekszosci kobiet straci znaczenie.
Zastanow się czy Twoja samotnosc i trudnosci w zdoybciu partnerki są spowodowane przez "niski" wzrost czy raczej masz blokade bo z gory zakladasz ze sie nie spodobasz. Kobiety uwielbiaja pewnych siebie facetow.
Dokladnie jest duzo niskich kobiet od wyboru do koloru. Przeciez jak ma te 177 cm to moglby miec bez problemu dziewczyne 170 cm,tylko,ze on woli narzekac,bo mu 3 cm do 180 zabraklo
znowu ten agresor, kłamczuch i atencjusz? Ten to już chyba pobił rekord Golden_Eye w zasrywaniu forum takimi samymi wątkami ...
https://www.netkobiety.pl/search.php?ac … _id=481063
niski1996 napisał/a:Czemu tutaj ludzie na forum są bardzo niemili.Przecież nic nikomu nie zrobiłem.
Słowko ode mnie:
Nie jestes niski. Jestes przeciętnego wzrostu. Szukaj sobie niskiej kobiety. Jest duzo takich par : on 175 cm, ona 160.Jesli masz ładne proporcje, męską buzie i jestes zdbany, zabawny i inteligentny to wzrost dla wiekszosci kobiet straci znaczenie.
Też się boje odrzucenia z powodu tego ,że dużo nie zarabiam ,że jestem niepełnosprawny.
Bo mało który chciałby być w związku z osobą niepełnosprawną.Ciezko kogoś poznać odpowiedniego do siebie.
Tak. Ten sam. I ukrywa fakt, że nie ma i nie będzie mieć pracy.
Słowko ode mnie:
Przecież niskie kobiety mają zazwyczaj jeszcze większe wymagania odnośnie do wzrostu xd
Wniebowzięta napisał/a:niski1996 napisał/a:Czemu tutaj ludzie na forum są bardzo niemili.Przecież nic nikomu nie zrobiłem.
Słowko ode mnie:
Przecież niskie kobiety mają zazwyczaj jeszcze większe wymagania odnośnie do wzrostu xd
Ale tylko te niskie z wojewodztw południowych. Na północ od Warszawy jest tendencja, że wzrost może być niższy.
32 2023-06-16 16:05:59 Ostatnio edytowany przez Herne (2023-06-16 16:10:39)
.
Można mieć cały wagon empatii. Ale jak jedna osoba zaklada kilka wątków o tym samym, sama nie czyta odpowiedzi w nich zawartych, a następnie zakłada kolejny wątek i zabawa zaczyna sie od nowa, to ten wagon sam się wykoleja.
JuliaUK33 napisał/a:niski1996 napisał/a:Ja w swojej okolicy mieszkam i naprawdę należę do osób niskich przecież osoby z mojego pokolenia lekko mają bez problemu po 180 cm.
Jezeli masz 177 cm wzrostu to nie jest to wzrost niski tylko sredni
ale ty kretynowi nie wytlumaczysz jeszcze zalozy 100 innych watków jak mu brakuje 3 cm
Ha ha dokladnie przeciez,gdyby szedl obok ulica z kims kto ma 180 to te 3 cm roznicy by nawet widac nie bylo... 177 cm to normalny wzrost u faceta, co maja mowic kurduple 160 albo jeszcze nizszi?
Wniebowzięta napisał/a:niski1996 napisał/a:Czemu tutaj ludzie na forum są bardzo niemili.Przecież nic nikomu nie zrobiłem.
Słowko ode mnie:
Czasem tak,ale nie zawsze smiesznie to brzmi jak taka 150 kobieta mowi "ze jej facet musi miec minimum 180 wzrostu,bo reszta za niska dla niej" a prawda jet taka,ze przy jej 150 cm to facet 160 by ja przewyzszal o glowe
Farmer napisał/a:Jestem niższy, nadrabiam czymś innym
Nadwagą?
poczuciem humoru
Tobie? Nic, ale to nie ja szukam partnera.
Nie dziw się, że nikt z Tobą nie chce pisać, jeśli to pisanie ma wyglądać tak, jak Twoje posty.