Kłamstwo?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez menorka66 (2017-06-18 21:09:48)

Temat: Kłamstwo??

A wiec wczoraj Mój miał wyjsc po mnie na peron. Rozmawialismy jeszcze dzien wcześniej i mówilam o ktorej ma czekać. Kilka dni wcześniej  napisałam mu w smsie ze bede o 16.49 . Wysiadam, a go nie ma. Tel nie odbiera. Dopiero o 20 dzwoni ze niby byl o 15 40. Twierdzi, że musiał się pomylic i ze niby czekal o 15 40.  Natomiast telefonu zapomniał zabrać. Udał się do kolegi skoro mój pociąg niby nie przyjechał. Odezwał sie dopiero o 20. Powiedziałam mu że mu nie wierzę. Stwierdziłam,że ma dac mi spokoj .Później jeszcze wysyłał smsy i dzwonił. Dzisiaj sie z nim spotkalam. Powiedział,że tak sie poklocil z rodzicami ze w biegu wyszedl z domu i nie wziął telefonu. Pojechal ponoc na ten peron, a gdy nie przyjechal niby moj pociąg wedlug niego o 15 40 mimo,że mialam byc godz pozniej to pojechał do kumpla, ale kumpla nie bylo wiec kupil sobie wodke i pil po drodze.Taki byl zestresowany klotnia z rodzicami.Ponoć czepiaja się go o wszystko . Nie podal konkretow. Tlumaczyl sie, ze ma swoje problemu i nie myslal zeby nawet spojrzec o ktorej na tablicy jest moj pociąg ani zeby do mnie jechac.... Wedlug mnie to jest takie wszystko malo realne.. Chociaż mowil dosc przekonująco.. Ale ja juz mu nie wierze w nic co mowi. Nie wiem co mam robic.. Niby mu wybaczylam.. Ale patrze mu na rece na kazdym kroku.. Tragedia. Myslicie ze mowil prawdę? Chlopak ma 23 lata. Mowil ze wymyslilby bardziej wiarygodne klamstwo, gdyby chcial mnie oklamac. Juz nie wiem czy doszukuje sie klamstwa na siłę, czy faktycznie cos tu nie gra.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez troll (2017-06-18 20:59:50)

Odp: Kłamstwo??

Cos tu nie gra. Ortografia, skladnia, interpunkcja. Wszystko do kitu.
Jeden, dwa bledy moga sie zdarzyc. To co napisales/napisalas, to belkot pijanego analfabety, a to oznacza brak szacunku do czytelnika.

3 Ostatnio edytowany przez adiafora (2017-06-18 21:29:39)

ne wiem, czy mowił prawdę czy kłamał. Nie znam go.

4

Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku, dlatego ten temat zostanie zamknięty, a Ciebie proszę o kontynuację poprzedniego, zapoznanie się z Regulaminem Forum i stosowanie do jego zapisów, które złamałaś już kilkukrotnie.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024