Niedługo zaczniemy z moim narzeczonym remontować domek, który on dostał od babci. Jest to mały domek, ale wiadomo, ze najważniejsze, ze go mamy. Byłam w nim chyba ze 2-3 razy, stoi pusty, ale już w mojej glowie jest mnóstwo pomysłów, jak go urządzimy
Tam będą 3 pokoje, kuchnia i łazienka. Kuchnia, łazienka i pokój dzienny będzie na dole domu a na piętrze wymarzyłam sobie, ze będzie nasza sypialnia i pokój dziecięcy
Nasza sypialnia to przede wszystkim duże łóżko, na nim kolorowa kapa. Może jakaś toaletka, szafa czy komoda i tyle. Kolor ścian na przykład jasnożółty czy coś w tym stylu. Pokój dziecinny pełen zabawek, łóżko czy łóżeczko, mebelki i chciałabym, zeby pokój był taki wesoły, kolorowy. Pokój dzienny to przede wszystkim wygodna kanapa, może zabudowana szafa, telewizor itp. Marzył mi się kominek,ale niestety nie można go zrobić. Za to do siostry będę jeździć, gdy będę chciała posiedzieć przy kominku
W łazience duuuużo luster. Zawsze marzyła mi się ogromna wanna, ale łazienka jest niestety za mała. Ale postaramy się tak zrobić, żeby wszystko, co trzeba się pomieściło
Oczywiście cała w kafelkach. Marzy mi się jasny fiolet, ale jak to będzie w rzeczywistości to się okaże. Kuchnia jest nietypowa, bo w kształcie litery L, więc musimy troszkę pomyśleć, jak ją urządzimy. Ale chciałabym, zeby znalazł się tam stół, gdzie moglibyśmy wspólnie jeść. No i w domu musi być mnóstwo kwiatów doniczkowych, które kocham 
Przed domem jest mało miejsca, ale najważniejsze, ze można postawić ławeczkę, gdzie można troszkę posiedzieć