Brak odwagi czy brak zainteresowania?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brak odwagi czy brak zainteresowania?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Brak odwagi czy brak zainteresowania?!

Czy jest możliwe , ze jeśli chłopak cos czuje do dziewczyny , a boi sie lub jest nieśmiały to Nie zrobi nic w kierunku , by ją jakoś zdobyć ?
Czy może brak dzialania jest równoznaczny z brakiem zainteresowania i jakichkolwiek uczuć ?
Jak to właściwie jest ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak odwagi czy brak zainteresowania?!

Jak jest bardzo nieśmiały to oczywiście, że nic nie zrobi. Nieśmiałość współgra z niską samooceną, więc taki chłopak z góry zakłada, że i tak nie ma żadnych szans.

3

Nie wiem , nie znam go na tyle , żeby powiedzieć czy jest Bardzo nieśmiały .. Ale w towarzystwie swoich znajomych nie wydaje się taki być

4

A coś Ty forteca, żeby Cię zdobywać? Podoba Ci się chłopak, to podejdź i walcz o swoje. smile

Nie trac czasu, powiedz ze cos musialam odmowic jakies spotkanie/fryzjera cokolwiek i spytaj co robi i czy ma czas zeby sie spotkac. jesli odmowi, nie robi zadnych krokow z braku zainteresowania, a nie niesmialosci. sama mam klopot z takim delikwentem, wierz mi.

Wilczysko: moj ma troche z niesmialosci, troche z niskiej samoooceny, ale jesli odmawia spotkania i trzyma na dystans to chyba mu sie z jakiegos powodu nie podobam??
w towarzystwie tez sie udziela (choc otwiera sie jak jestesmy sami) ale zazcyna mnie to meczyc

nawet jesli Jakis jest niesmialy to i tak by sie przemogl.

8

zielonomi1 napisał/a:

Czy jest możliwe , ze jeśli chłopak cos czuje do dziewczyny , a boi sie lub jest nieśmiały to Nie zrobi nic w kierunku , by ją jakoś zdobyć ?

Tak, to prawda. Jest taka możliwość.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brak odwagi czy brak zainteresowania?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024