czy ja mam coś z głową - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy ja mam coś z głową

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: czy ja mam coś z głową

Dziewczyny sama już nie wiem, czy ja jestem nienormalna, czy tak po prostu jest. Czy waszym zdaniem widzenie się z partnerem 1 dzień w tygodniu ma szansę na dłuższą metę? Czy to normalna relacja? Czy waszym zdaniem jestem przewrażliwona? Wiele osób mimo pracy widuje się częściej, ale czy wtedy zaniedbują pozostałe sfery życia? Czy widząc się częściej niż razy w tygodniu traci się czas, bo się nie ma  na inne rzeczy? Problem jest taki, że mieszkam od faceta 20 km. Ja pracuje w godzinach 8-16, on pracuje na zmiany. Weekendy oboje wolne. Czy waszym zdaniem to normalne, że jak on ma zmiany do 14, to ja bym się chciała częściej zobaczyć niż ten głupi raz w tygodniu? Czy jeśli ktoś mówi, że ma poza pracą pasje, rodzinę przyjaciół, to dziewczynie poświęca 1 dzień w tygodniu? Ja już nie wiem, czy powinnam się sobą zająć i czy jestem jakaś nienormalna, że chcę więcej? Jak często wy się spotykacie? Ile pracujecie, ile macie do siebie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy ja mam coś z głową

Trudno stwierdzić, czy masz coś z głową, bo w niej nie siedzę.
Zastanawiam się jednak po co zakładasz już trzeci wątek w tej samej sprawie, zamiast kontynuować któryś z poprzednich.

http://www.netkobiety.pl/t104660.html
http://www.netkobiety.pl/t104480.html

3

Wcześniej widywalam sie z moim częściej. A teraz tez raz w tyg.. I też mi to przeszkadza.Zastanawiam się czy nie chce sie rozstać ze coraz rzadziej sie widujemy..

Osobiście uważam że jest to wybacz strata czasu. Jak możecie budować związek jeśli niemal wszystko jest ważniejsze. Raz w tygodniu- trochę mało. Gdyby czasem się zdarzyło że widujecie się raz w tygodniu ale tylko wtedy gdy coś nagłego wypadnie, ale tak to jednak przydałoby się częściej.
Policz sobie. Widzicie się raz w tygodniu. Miesiąc ma najczęsciej 4 tygodnie. Więc defakto w ciągu miesiąca widzicie się tylko 4 razy . Dal mnie zdecydowanie zbyt mało

5

Mój brat jest ze swoją dziewczyną od 4 lat i nigdy nie mieszkali w jednym mieście. Obecnie jedno jest w Lublinie, a drugie we Wrocławiu. Jakoś im to wychodzi, więc - to zależy. Jeśli ci odpowiada, ciągnij to dalej, jeśli ci nie odpowiada - zmień.

6

Nie zakładaj kolejnych tematów o tym samym... Kontynuuj któryś z Twoich poprzednich wątków i zapoznaj się z regulaminem forum

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy ja mam coś z głową

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024