Rozstać się czy tkwić w tym dalej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rozstać się czy tkwić w tym dalej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Rozstać się czy tkwić w tym dalej?

Hej. Mam 26 lat a chlopak z ktorym sie widuje 23. Wszystko zaczelo sie na poczatku grudnia. Poznalam go w pracy. Sam zaproponowal randkę i tak oto w lutym okazalo się ze zaszlam w ciążę.Wpadl w taka rozpacz,ze ciezko to opisać.. Tez bylo mi ciężko,ale pod jego naciskiem i też obawa ze sama sobie nie poradzę  podjęliśmy decyzje o przerwaniu ciąży. I tak od tamtego czasu wspieralismy siebie nawzajem. Spotkamy sie nadal, ale nie dostalam od niego zadnej deklaracji.. Nie wiem kim dla niego jestem. Jak poruszam temat to on sam nie wie.. Nie sypiamy ze soba od czasu tamtego przykrego zdarzenia.On ma traume zeby spac ze soba nawet w zabezpieczeniu. Niby zachowujemy sie jak para ale bez deklaracji nie wiem czy to na sens. Zwlaszcza ze on poznal moja rodzine, a jak ja spytalam czemu nie moge do niego przyjsc to on na to ze ma dziwnych rodziców i nie chce wysluchiwac ich gadania.Spytalam wprost czy sie mnie wstydzi z racji na wiek.Powiedzial ze nie . Na ulicy sie mnie nie wstydzi, bo przytula i caluje mnie przy obcych. Ale np też nie znam jego kolegow. Ponoć sie ich wstydzi bo to tacy dresiarze..on moich znajomych zna bo zabieram go na wspolne ogniska itp.ja nie znam nikogo z jego str. Jedynie mamy wspolnych znajomych z pracy. Ale ja juz tam i tak nie pracuje.Nie wiem co mam myslec.. I robic.zalezy mi na nim ale to chyba nie ma sensu...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstać się czy tkwić w tym dalej?

26 lat, bez przesady, chłopak nie ma się czego wstydzić... ale faktycznie, to chyba nie ma sensu, on jeszcze nie dorósł do deklaracji, poza tym 6 miesięcy "związku" to chyba ciągle czas randek i poznawania siebie, nie deklaracji hmm przynajmniej nie w tym wieku...chyba

3

26 lat to jeszcze i już nie wiek, żeby się wiązać z kimś, co z prawdziwego mężczyzny ma tylko penisa.

4 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-06-06 17:47:32)

To czy widzisz kogoś znajomych, nie ma większego znaczenia. Z nimi nie jesteś. Jeśli Ci z nim dobrze to po co kończyć? W końcu to Ty z nim jesteś i sama musisz podjąć decyzję.

5

Z żadną dziewczyną nie miałem seksu wcześniej niż po roku znajomości. Powinniście się lepiej zabezpieczać.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rozstać się czy tkwić w tym dalej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024