Mam problem, podobają mi się tylko wysokie dziewczyny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Mam problem, podobają mi się tylko wysokie dziewczyny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Mam problem, podobają mi się tylko wysokie dziewczyny?

Witajcie mam pewien  problem i chce się was o coś zapytać. Ostatnio koledzy śmieją się ze mnie po tym jak im powiedziałem że podobają mi się tylko wysokie dziewczy nawet wyższe jak ja a to prawda:( Mówią że to dziwne zwłaszcza że sam nie jestem jakoś zbytnio wysoki. ale gustu chyba sobie nie zmienie?? Co o tym myślicie?Myślicie też że to jest dziwne? I że nie mam szans jak jest tak że jestem niższ? Przeszkazał by wam niski chłopak??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mam problem, podobają mi się tylko wysokie dziewczyny?

Wysokie w sensie 190 cm i wyżej czy wysokie 165 ( tongue ) i wyżej? wink

A kolega wzrostu ma ile?

3

sułkacz napisał/a:

Witajcie mam pewien  problem i chce się was o coś zapytać. Ostatnio koledzy śmieją się ze mnie po tym jak im powiedziałem że podobają mi się tylko wysokie dziewczy nawet wyższe jak ja a to prawda:( Mówią że to dziwne zwłaszcza że sam nie jestem jakoś zbytnio wysoki. ale gustu chyba sobie nie zmienie?? Co o tym myślicie?Myślicie też że to jest dziwne? I że nie mam szans jak jest tak że jestem niższ? Przeszkazał by wam niski chłopak??

I tu mamy sedno. Cała reszta tego postu, tak jak w wątkach penisowych: „kolega ma małego i chciałby zapytać...” wink może zostać niniejszym zignorowana big_smile
„Problem” wzrostu, a konkretnie niskich mężczyzn obgadywany był na forum 1000 razy we wszystkich konfiguracjach. Użyj wyszukiwarki a znajdziesz kopalnię, której istota sprowadza się do: różne som ludzie, różne som gusta wink

4

Podobno liczy sie charakter

5

No i dziewczyny popsuły zabawę... eeeh, kobiety tongue wink

6

Niski facet nie przeszkadzałby mi. Niski zakompleksiony na tym punkcie facet - owszem.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Mam problem, podobają mi się tylko wysokie dziewczyny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024