Witajcie mam pewien problem i chce się was o coś zapytać. Ostatnio koledzy śmieją się ze mnie po tym jak im powiedziałem że podobają mi się tylko wysokie dziewczy nawet wyższe jak ja a to prawda:( Mówią że to dziwne zwłaszcza że sam nie jestem jakoś zbytnio wysoki. ale gustu chyba sobie nie zmienie?? Co o tym myślicie?Myślicie też że to jest dziwne? I że nie mam szans jak jest tak że jestem niższ? Przeszkazał by wam niski chłopak??
Wysokie w sensie 190 cm i wyżej czy wysokie 165 ( ) i wyżej?
A kolega wzrostu ma ile?
Witajcie mam pewien problem i chce się was o coś zapytać. Ostatnio koledzy śmieją się ze mnie po tym jak im powiedziałem że podobają mi się tylko wysokie dziewczy nawet wyższe jak ja a to prawda:( Mówią że to dziwne zwłaszcza że sam nie jestem jakoś zbytnio wysoki. ale gustu chyba sobie nie zmienie?? Co o tym myślicie?Myślicie też że to jest dziwne? I że nie mam szans jak jest tak że jestem niższ? Przeszkazał by wam niski chłopak??
I tu mamy sedno. Cała reszta tego postu, tak jak w wątkach penisowych: „kolega ma małego i chciałby zapytać...” może zostać niniejszym zignorowana
„Problem” wzrostu, a konkretnie niskich mężczyzn obgadywany był na forum 1000 razy we wszystkich konfiguracjach. Użyj wyszukiwarki a znajdziesz kopalnię, której istota sprowadza się do: różne som ludzie, różne som gusta
Podobno liczy sie charakter
No i dziewczyny popsuły zabawę... eeeh, kobiety
Niski facet nie przeszkadzałby mi. Niski zakompleksiony na tym punkcie facet - owszem.