Jak rozpoznać kiedy dziewczyna jest miła a kiedy flirtuje?
Podobno wiele facetów tego nie rozróżnia i gdy dziewczyna jest mila to my myślimy, że jest nami zainteresowana, więc jak to jest?
Kiedy jest mila to tylko odpowiada , podtzymywanie rozmowy zwykle nalezy do faceta.
Kiedy flirtuje sama podtrzymuje rozmowę. Czasem nawet sama zaczyna.
ciekawy watek )
nie chce sie wpieniac, ale jak to jest u facetow?
na tych samych zasadach?
Kiedy jest mila to tylko odpowiada , podtzymywanie rozmowy zwykle nalezy do faceta.
Kiedy flirtuje sama podtrzymuje rozmowę. Czasem nawet sama zaczyna.
Nie zgadzam się. Są miłe kobiety, które lubią rozmawiać i podtrzymują rozmowę, a czasem nawet zaczynają by tylko pogadać, a nic więcej nie chcą. Dobre znajome, przyjaciółki... albo takie, które chcą zostać w te ramy wrzucone.
Myślę, że flirt trzeba wyczuć, że możesz się ciut więcej posunąć niż w zwykłej rozmowie, gra słów, odpowiednie spojrzenia... odpowiednie słowa... ciężko mi w sumie odpowiedzieć tak szczerze.
5 2017-05-28 22:02:04 Ostatnio edytowany przez TenGłos (2017-05-28 22:05:31)
Powinieneś poczytać trochę o mowie ciała, szczególnie w uwodzeniu. Najciekawsze jest to że kobiety mimo iż doskonale znają pewne sztuczki, nie są w stanie maskować pewnych swoich zachowań, w przeciwieństwie do nas mężczyzn. Z początku czytanie z ludzi wydaje się trudne, ale wcale takie nie jest, kwestia obycia z kobietami. Potem to czego się uczyłeś i szukałeś, staje się częścią Ciebie i zaczynasz robić to automatycznie, "nie męcząc się" i mi osobiście sprawia to wielką frajdę, potrafię iść do parku i obserwować pary