psyche facetow szukajacych tylko seksu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » psyche facetow szukajacych tylko seksu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez rozowa_mandarynka (2017-05-27 23:05:29)

Temat: psyche facetow szukajacych tylko seksu

czy tacy faceci szukajacy tylko seksu, ktorzy sie nie wiaza, noo moze poza 1-2 krotkimi, staja sie kiedys zdolni do zwiazku?

pierwszy lepszy przyklad, znam faceta 4 lata, (jest dwudziestokilkulatkiem) od samego poczatku nie biore go na powaznie (oczywiscie jest flirt, ale na tym sie konczy), ktory juz na poczatku sie przyznal, ze spotyka sie z kobietami w wyzej wymienionym celu. uwaza ze nic w tym zlego, bo one wiedza, ze z tego i tak nic wiecej nie bedzie. ma dziecko, ktorym sie zajmuje, z matka nie jest. uwaza, ze moze kiedys zmieni nastawienie. wie, jakie ja mam ooczekiwania i tu nastaje konflikt interesow. wiadomo, ze do niczego nie dojdzie, bo obojetnie czego by nie robil, ani nie mowil, trudno by mi bylo uwierzyc w jego przybrana postawe.
ciekawa jestem czy faktycznie tak sie zdarza, ze tego typu faceci sie zmieniaja? poprostu trudno mi uwierzyc, ze si etak da przez cale zycie. w pewnym wieku to nawet sie wydaje smieszne.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: psyche facetow szukajacych tylko seksu

"czy tacy faceci szukajacy tylko seksu, ktorzy sie nie wiaza, noo moze poza 1-2 krotkimi, staja sie kiedys zdolni do zwiazku?"

Czy takie kobiety szukajace tylko seksu, ktorzy sie nie wiaza, noo moze poza 1-2 krotkimi, staja sie kiedys zdolni do zwiazku?

Odpowiedz sobie na to i masz odpowiedź na swoje pytanie.

3

Odp: psyche facetow szukajacych tylko seksu

Proszę, byś nie zakładała kolejnych wątków, jeśli dane zagadnienie zostało już przez Ciebie wcześniej poruszone, więc dyskusję spokojnie możesz po prostu kontynuować w innym miejscu. Więcej naprawdę nie znaczy lepiej. Ten temat zamykam, a Ciebie proszę o stosowanie się do obowiązujących na forum zasad.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » psyche facetow szukajacych tylko seksu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024