Witam,
czy jest ktoś z woj. świętokrzyskiego?
Chętnie poznam, bo ja właśnie się z tej "krainy" wywodzę
Ja studiuję w świętokrzyskim;)
czesc
ja mieszkam w stolicy swietokrzyskiej
na gorce i extra widoki mam
pozdrawiam
cześć, ja również jestem ze świetokrzyskiego, konkretnie z kielc
Witajcie:))
Ja pochodze z Bodzentyna-przezyłam tam 16 lat, potem 3 lata mieszkałam w Kielcach )
pozdrawiam Was z Krakowa, gdzie mieszkam od czasów studenckich...(nie zdradze ile czasu...ale
dużo;);( )
Pozdrawiam tym serdeczniej, że wlasnie wrocilam z Dni Bodzentyna:)...byl ktos może?;)
witam ja mieszkam :*)
pozdrawiam
ostrowiec świętokrzyski
Hej:)
własnie na dwójce jakis program o Swiętokrzyskiem:)
chyba jakas impreza muzyczna byla ostatnio w Kielcach, czy tak?...
czesc
ja tez mieszkalam w OSTROWCU SW i bardzo milo wspominam ten okres
tu chodzilam do szkoly podstawowej nr 1
potem poszlam do LO BRONIEWSKIEGO
tu zostawilam swoich znajomych z bloku nr 1o przy WARYNSKIEGO
udalo mi sie pare osob odnalezc
czasu nie maja na regularne pogawedki troche szkoda
pozdrawiam cieplo znowu chmury przyszly
Kto wczoraj oglądal ten fajowy koncert na Kadzielni?:)
program był fajny, szczególnie dlatego że reklamował nasze świętokrzyskie no i nasze baby jagi z łysej góry
11 2010-09-11 12:36:55 Ostatnio edytowany przez Madelaine5 (2010-09-11 12:37:55)
A ja Ireno, nigdy nie byłam w Ostrowcu...choc to chyba niedaleko od Bodzentyna?... nigdy tez nie byłam np. w Starachowicach:)...nie wiem, czy te miejsca są warte zwiedzenia ale jakos nigdy nie miałam okazji tam być...
MaB, mnie akurat skonczyl sie prąd w trakcie tego programu....ale początek nawet mi się podobał choc Edyta Górniak cos chyba nie bardzo dała pokaz swojego głosu....
Jacy wykonawcy jeszcze byli?...
Przyleciała jakas baba- jaga na miotle? ...
Ostrowiec jest raczej miastem robotniczym i zbyt wiele do zwiedzania w nim nie ma, nie mniej jednak jest bardzo ładny park miejski z placem zabaw, godny zobaczenia jest kościół św. Michała, oraz drewniany kościółek na ul. Sandomierskiej.
Mamy też muzeum w Częstocicach (dzielnica Ostrowca), blisko muzeum - kopalnia w Krzemionkach.
Dla lubiących zakupy mamy Galerię Ostrowiec niedaleko parku, jest również kryta pływalnia Rawszczyzna.
W sumie jest parę ciekawych miejsc, a i spacer po mieście (szczególnie po rynku) może okazać się ciekawą wycieczką.
No to mam okazję dowiedzieć się czegoś o okolicach z moich dziecięcych lat...dzięki:)
Przypomniałas mi tez Sandomierz:)...tam akurat byłam na wycieczce szkolnej:)Czy to w ogóle jest teraz jest w Świętokrzyskiem?..
tak sandomierz jest teraz w świętokrzyskim. A miasto godne zwiedzenia naprawdę.
Jeśli ktoś ogląda "Ojca Mateusza" (albo był osobiście w sandomierzu) to wie o czym piszę.
Cześć,ja mieszkam koło Sandomierza,to naprawdę ładne miasto, bo Ostrowiec to nie za ciekawy chyba.
Cześć,ja mieszkam koło Sandomierza,to naprawdę ładne miasto, bo Ostrowiec to nie za ciekawy chyba.
Sandomierz to chyba super miasto na wycieczkę...ale też na zwykły spacer, nieprawdaż?
17 2010-12-15 03:15:14 Ostatnio edytowany przez My World (2010-12-15 03:53:27)
Witam Was Wszystkie,
ja też pochodzę ze Świętokrzyskiego.
Witam Was Wszystkie,
ja też pochodzę ze Świętokrzyskiego.
A dokładnie?
Witam koleżanki ze świętokrzyskiego. Mieszkam w powiecie sandomierskim
hej i jak pochodzę z okolic Kielc :)a w naszej stolicy ( Kielcach) jestem codziennie
ja też z Kielc:)
Pozdrawiam koleżanki "czarownice"
Pozdrawiam koleżanki "czarownice"
dziękować, dziękować wzajemnie.
hej dziewczyny,
Chciałabym wykonać sobie sesję fotograficzną, taką prywatną najlepiej u mnie w domu bo jednak tu czuje się najlepiej, możecie mi podsunąć u kogo mogę zamówić taką sesje?
Chciałbym mieć takie zdjęcia tylko dla siebie,
Będę wdzięczna za jakiś kierunkowskaz
Emilka
Witam i gorąco pozdrawiam świętokrzyskie dziewczyny:) jestem z Kielc:)
Witam i ja ze Swietokrzyskiego a dokladnie z Ostrowca Sw.
Witam również mieszkam w Kielcach przez 9 miesięcy w roku powód-studia Pozostałe 3 spędzam w miejscowości oddalonej od Kielc jakieś 60 km
Hej Aga! Ja też jestem z Kielc.
Zapraszam do netkafejki ' 20+'.
Witam
Ja również ze świętokrzyskiego a konkretniej Kielce
Pozdrawiam
HEJ KIELCZANKI JA TROCHE JAKBY Z DRUGIEJ STRONY SWIETOKRZYSKIEGO BO Z BUSKA ZDROJU
hoho widze, że jest nas troszke ze świętokrzyskiego ja również, Kielce
no jest jest i to pewnie sporo tylko nie zaglada tu nikt za czesto
nie każdy taki wylewny może kielczanki nie mają potrzeby jednoczenia się
Witam kielczanki. Ja również z świętokrzyskiego, okolice. Pozdrawiam.
ja z małopolskiego,ale byłam w świetokrzyskim tydz temu i strasznie mi sie spodobaly tamte okolice:)
Świętokrzyskie - OC:)
Jest tu ktos ? Polaczmy sie a tak powaznie moze ktos by poklikal, ja pochodze z Ostrowca Swietokrzyskiego mieszkam tu juz 24 lata. P.s chodniki nic a nic nie sa odsniezone pozdrawiam
Cześć dziewczyny! Widzę, że dawno tu nikt nie zaglądał. Czy są jeszcze dziewczyny ze świętokrzyskiego, które chcą się zaprzyjaźnić? Ja mam 35 lat, mieszkam 26 km od Kielc chciałabym bardzo nawiązać kontakt z dziewczynami z naszego województwa :-) Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam ze świętokrzyskiego. Dopiero teraz znalazłam to forum. Wszyscy chyba zapracowani i nie mają czasu klikać tu na forum.
Kielce, Kielce, fajna okolica, żeby nie te drogi byłaby stolica:)
Witajcie ,
Od niedawna mieszkam w ck,jak coś to możecie klikać. Chętnie pogadam. Pozdrawiam.:)
Eveni, a co w Kielcach uważasz za najfajniejsze?
A ja nie mieszkam w Świętokrzyskim, ale stamtąd pochodzę
...Może dlatego mam coś z czarownicy?
O, Iceni, chyba każda z nas ma w sobie coś z czarownicy:) Miła niespodzianka, nie wiedziałam, że cię tu znajdę:)
evenie a ile masz lat jeśli można wiedzieć i co porabiasz w Kielcach?
Hej Stokrotka1111:) mam 31 lat i od 2 lat mieszkam w ck. A co jest najfajniejsze??? jeszcze nie wiem;)
Hej! evenie jesteśmy w zbliżonym wieku :-) Może masz ochotę popisać ze mną mailowo? A może się zaprzyjaźnimy? Kto wie :-)
Hej. Szukam koleżanki na wspólne pogaduchy, wyjścia na kawę, imprezę Jestem z Kielc i mam 21 lat.Pozdrawiam!
Hello jest tu ktoś
Hej,ja tez jestem z okolic Kielc