Jak się obchodzić dziewczyną ? Kobiety pomóżcie! Pomocy !Co robić !? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak się obchodzić dziewczyną ? Kobiety pomóżcie! Pomocy !Co robić !?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jak się obchodzić dziewczyną ? Kobiety pomóżcie! Pomocy !Co robić !?

Witam. Mam problem napisałem dość zabawnie do pewnej dziewczyny przez Fb- Co uważam też za brak jaj ale ta dziewczyna dość daleko mieszka i nie miałem innego wyjścia jak się z nią skontaktować.Przez pierwszą chwilę ta dziewczyna myślała że robię sobie żarty z niej ale po pewnym czasie normalnie z nią pisałem kiedy skończyłem byłem dość miły.Potem ta dziewczyna jakimś sprytnym trafem próbowała mnie się zbyć i chciała mnie wysłać do innej, po pewnym czasie napisałem wiadomość zwrotną że nie jestem typem który pisze nieustannie,który ma życie,frjendów itp i opisałem to o co zostałem posądzony.Następnie się dowiedziałem że miała stalkera który ją męczył,wyzywał,dowiedział się gdzie mieszka i jest przewrażliwiona na tym punkcie  i zmieniłem temat bo trzeba odejść od negatywnych emocji,rozśmieszałem i żartowałem i napisałem że ja też miałem taką Stalkerkę - bo to prawda i opisałem sytuacje itp i następnie poszedłem się uczyć do sesji,także w jednym z tych zdań napisałem że jak chce to możemy pogadać przez messengera w tym zdaniu o filmie.Nie dostałem wiadomości na temat messengera bo było zawarte w pytaniu o filmie. I moje pytanie brzmi Jak się z nią obchodzić a także jak ją uwieść bo nie mam pomysłu w sensie spotkania ? Czy jest dobry pomysł rozmowa  przez messengera ? Proszę mi dość dobrze to napisać  i nie będę ukrywał jestem nią nawet zainteresowany bo jej nie znam na żywo więc nie mogę stwierdzić czy jestem nią na max zainteresowany,nawet mamy te same zainteresowania i pasje co jest ciekawe .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak się obchodzić dziewczyną ? Kobiety pomóżcie! Pomocy !Co robić !?

Jeśli piszesz w ten sam chaotyczny sposób do niej co tutaj to nie licz z wielki entuzjazm z jej strony.  Miałam problem ze zrozumieniem o co w ogóle Ci chodzi. Słuchaj - jeśli jesteś nią zainteresowany to się z nią umów. I tyle. Pisanie na fb w nieskończoność jest bez sensu. No i bądź sobą. Bo co z tego, ze tutat dostaniesz radę - rób to czy tamto skoro to nie będzie wychodziło od Ciebie i prędzej czy póżniej okaże się, że nie jesteś taki za jakiego Cię uważała i miłość diabli wezmą smile

3

Odp: Jak się obchodzić dziewczyną ? Kobiety pomóżcie! Pomocy !Co robić !?

Te same zainteresowania i pasje, mhm... Pomijając na chwilę, że taka sytuacja się trafia może raz na milion
i w większości przypadków to tylko ściema, żeby laskę jakoś zbajerować, ale załóżmy że jest inaczej, to i tak tylko szczegół.
Cała reszta jednoznaczni wskazuje na to, że z tej znajomości nic nie będzie i nie ma sensu w to brnąć na siłę.
Brak zainteresowania z jej strony, odległość która was dzieli, młody wiek i pewnie ze sto innych czynników sprawia, że to nie ma szans.
Oczywiście rozumiem, że wyszło słońce, hormony buzują, zobaczyłeś ładną dziewczynę na monitorze i się zakochałeś od pierwszego wejrzenia...
To się zdarza dość często, ale jeszcze częściej bardzo szybko mija. Uspokój się, ochłoń, daj sobie na wstrzymanie i za dwa dni zakochasz się w innej,
może będzie mieszkała w twoim mieście i będzie bardziej zainteresowana twoją osobą, niezależnie od posiadanych akurat pasji oraz zainteresowań.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak się obchodzić dziewczyną ? Kobiety pomóżcie! Pomocy !Co robić !?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024