Witajcie ![]()
Jestem w trakcie poszukiwanie studiów niestacjonarnych w weekendy .Mam duży dylemat bo interesuje mnie tematyka handlowa: techniki sprzedaży, negocjacje handlowe, podtrzymywanie relacji z Klientami, profesjonalna obsługa klienta, doradztwo, marketing w handlu, proces sprzedaży.
Tylko, że studiów stricte handlowych nie ma są natomiast takie kierunki zarządzanie na których jest dużo przedmiotów matematycznych. Mnie jako tako nie interesuje zarządzanie ludźmi, czy zasobami ludzkmi PR.
W Krakowie jest na Ue marketing ale przeraża mnie ilość matematycznych przedmiotów tak samo jest Zarządzanie na ue w Wrocławiu ze specjalnością zarządzanie sprzedażą. Zależy mi na studiach państwowych jakoś nie mam zaufania do tych prywatnych no i żeby były na śląsku.
Jeszcze chciałam składać papiery na Gospodarkę Turystyczną na UE ponieważ również turystyką się interesuję i tą branżą oraz ekonomią ale kierunku zaocznego nie ma w Katowicach . Nie chcę na zwykłą Turystykę i rekreację ponieważ tam mało jest marketingu czy sprzedażowych informacji.
Co mi doradzacie? Może ma ktoś doświadczenie z tymi dziedzinami. Liczę na odpowiedzi.
Pozdrawiam ![]()