Lekarz ważne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Lekarz ważne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Lekarz ważne

Hej dziewczyny,
Mam na imię Agnieszka i muszę się do was zwrócić z prośbą o pomoc. Od dłuższego czasu czytam to forum i muszę przyznać że jest bardzo fajne, ale do rzeczy.
Wczoraj moja Pani doktor uświadomiła mnie że jestem w drugiej ciąży big_smile Zaproponowała mi prowadzenie ciąży jak i poprzedniej, jednak za dwa tygodnie przeprowadzam się do Katowic na stałe. Więc jestem w małej kropce. Nie znam tam nikogo, a chciałabym prowadzona przez kogoś dobrego. W internecie to raczej same hejty bardziej niż dobre opinie. może jest któraś dobra dusza z tamtych okolic i cosik wie. Przy pierwszej Ciąży prowadziłą mnie pani do której chodzę od lat, ale ona nie pracowała w szpitalu i miałam takie szczęście że udało mi się dostać do innej na CC która zachowywała się jakby nie była z NFZ. Niestety już do niej nie trafię :-(
Więc poszukuję w rejonie katowic, kogoś kto mnie poprowadzi (oczywiście prywatnie, bo innej opcji nie widzę) i później przeprowadzi cesarskie cięcie (nie pytajcie dlaczego, genetyczne uwarunkowania mam już takie i właśnie dzięki owej pani doktor moje dziecko urodziło się bez problemu i bez prób porodu naturalnego). Szpitali w Katowicach nie znam, więc jak któraś ma doświadczenie to proszę o opinię. Aha, szukam lekarki, nie lekarza, bo nigdy u takowego nie byłam i nie chcę się czuć niekomfortowo, a poza tym mój mężuś byłby delikatnie mówiąc niezadowolony z tego powodu. Z góry dziękuję za pomoc kobitki.

Agnieszka

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Lekarz ważne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024