Ciąza czy choroba ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąza czy choroba ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Ciąza czy choroba ?

Witam. Mam niepokojący problem. Jestem 10 dni po owulacji. Kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia 2 dni przed  i w dniu owulacji. Nie myślałam, nie nakręcalam sie do wczorajszego dnia. Poczulam ból lewego jajnika,gdy dotknęlam to miejsce czulam zgrubienie ktore bylo tylko po tej lewej stronie nie moglam spac na lewym boku, bolalo mnie tez podbrzusze. wszystko procz bolu podbrzusza minęlo. Od kilku dni jednak zauwazylam niewielka ilosc jasno-zoltego sluzu, oraz dziwne burczenie w brzuchu.. Stosunek dzisiaj byl dla mnie niemozliwy, poniewaz gdy partner probowal wejsc, czulam bol. Poszlam po tym do lazienki i nie moglam oddać moczu poniewaz czulam pieczenie, ktore po ok.15 minutach przeszlo i jest wszystko ok. Czym jest to spowodowane? proszę o pomoc  i z gory dziekuje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciąza czy choroba ?

Może masz torbiel? Żeby ją wyczuć przez powłoki brzuszne musi byc bardzo duza albo Ty bardzo chuda wink. I stosunek przy duzej torbieli może powodowac duzy ból. Może ona sie skręcać wokół jajowodu. Tak czy siak idz do ginekologa i sprawdzi co sie dzieje.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ciąza czy choroba ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024