Objawy ciąży + brak okresu ALE test negatywny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Objawy ciąży + brak okresu ALE test negatywny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Objawy ciąży + brak okresu ALE test negatywny

Kochane, może panikuję a może nie.. ale obawiam się coraz bardziej i coraz bardziej się nakręcam, co nie pomaga w obecnej sytuacji.
Wczoraj powinnam dostać okres i moze nie byłoby powodów do paniki bo wiadomo - przyczyny mogą byc różne jak np stres (idę w sobotę do nowej pracy, nie czuje obaw z tym zwiazanych ale moze z tylu głowy cos takiego we mnie siedzi, podswiadomie) a mimo to sie martwie, bo mam od ostatniego czasu mnostwo niepokojacych objawow. Zjadam wszystko jak leci i jestem bardzo rozstrojona psychicznie (jest to silniejsze niz zwykly PMS) + zaslabłam na przestrzeni osttniego tygodnia tak powaznie jakies 3 razy. Ostatni raz kochalam sie z chłopakiem 30 kwietnia, owulacje mialam 26 kwietnia. Robilam dzis test (jeden dzien po dacie w ktorej powinien wystapic okres) i natychmiastowo pokazala sie jedna kreska. zamierzam go powtorzyc za 48 godzin tak dla pewnosci. chcemy miec z partnerem dziecko ale w przyszlosci, narazie jestesmy za mlodzi i nie zyjemy na swoim, mamy po 19 lat. zabezpieczalismy sie oczywiscie, zawsze o to dbamy (prezerwatywy). do nastepnego okresu chcialabym juz przerzucic sie na pigulki aby nie bylo podobnych nerwow i zamieszania. bardzo sie boje, co począć:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Objawy ciąży + brak okresu ALE test negatywny

19 lat normalne schizy masz, pewnie się spóźnia i bardzo mądra decyzja z tabletkami. Też jak byłem piękny i młody z partnerką stresowało nas gdy miesiączka nas oszukiwała tongue tabletki i problem z głowy.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Objawy ciąży + brak okresu ALE test negatywny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024