Nie moge się dogadać z chłopakiem! :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie moge się dogadać z chłopakiem! :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Nie moge się dogadać z chłopakiem! :(

estem z moim chłopakiem 2 lata.. Było i jest pięknie, lecz jednak brakuje tego czegoś... Widujemy sie codzinnie ale nasze spędzenie czasu wygląda prkatycznie tak że ja siedze w domu u niego a on siedzi z kolegami na miescie. A jak przychodzi to siedzimy tylko chwilę i idziemy spać. sad prubowalam z nim pogadac ale on caly czas mowi że spedzamy czas razem. A jak już spedzamy to razem to się klocimy albo nie możemy się dogadac. Kiedys było zupełnie inaczej wszystko było cudownie ale nie dawno się zaczęło psuć. Pomoże mi ktoś znales na to zrowiazanie. Zerwanie nie wchodzi w gre za bardzo bo kocham  i chce mkec z nim dziecko I on zemna też. Ale denerwuje mnie takie zachowanie. Peosze o pomoc. Z góry dziękuję smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie moge się dogadać z chłopakiem! :(

Chcesz mieć dziecko z kimś, kto teraz jak sama zauważyłaś,  nie poświęca Ci odpowiednio dużo czasu i uwagi?
Po ile macie lat?

Pewnie zastanawiasz się jak to naprawić.. Jeśli tak bardzo Ci na nim zależy, a nie na sobie (choć myślę, żebyś najpierw pomyślała o sobie) to mogę doradzić wspólny weekend gdzieś daleko od jego kumpli, zmiana miejsca pomaga. Może też znajdzie nowe wspólne hobby,  będziecie mieć więcej wspólnych tematów. Jednakże chłopak coś słabo Cie szanuje. Ty na niego czekasz, bo on specjalnie wyszedł do kumpli by z Tobą nie siedzieć... Słabo to wygląda.

3

Odp: Nie moge się dogadać z chłopakiem! :(

Jak teraz wygląda to jak wygląda, to w czasie ciąży będzie jeszcze gorzej. A jak się urodzi dziecko, to go tylko w nocy w łóżku będziesz widzieć - będzie uciekał od ciebie i dziecka do kolegów. To nie jest dobry kandydat ani na męża ani na ojca!!! Dużo kwestii macie jeszcze nie ustalonych, nie potraficie się dogadać - w takiej sytuacji nie planuje się dziecka !!

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie moge się dogadać z chłopakiem! :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024