Głupie zachowania po rozstaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Głupie zachowania po rozstaniu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Głupie zachowania po rozstaniu

Witam,

Nie wiem czy taki wątek już jest, ale chciałabym wysłuchać Waszych historii.

Mam 25 lat. Jakiś czas temu zerwał ze mną chłopak, powody nie mają tu większego znaczenia. Faktem jest, że nie radziłam sobie z rozstaniem, bo to była pierwsza "wielka miłość". Zrobiłam kilka głupich rzeczy i zastanawia mnie czy ktoś jeszcze robił jakieś głupie rzeczy po rozstaniu (nie chodzi mi o sposoby radzenia sobie z bólem, ale bardziej o działania jakie zostały podjęte żeby desperacko nawiązać kontakt z byłym partnerem i go odzyskać)?

Liczę na Wasze szczere historie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Głupie zachowania po rozstaniu

Spokojnie, niejedna tak miała, wystarczy, że poszperasz na forum i znajdziesz multum takich wątków. Nie lepiej jednak spożytkować czas zamiast na dowartościowywanie się, że nie ty jedna się zbłaźniłaś, na wyciągnięcie wniosków na przyszłość i emocjonalne odcięcie się od sprawy? Było, minęło wink

3

Wysłałam facetowi, który przestał się odzywać i zablokował mój numer list miłosny wink

4

Chomikowa napisał/a:

Spokojnie, niejedna tak miała, wystarczy, że poszperasz na forum i znajdziesz multum takich wątków. Nie lepiej jednak spożytkować czas zamiast na dowartościowywanie się, że nie ty jedna się zbłaźniłaś, na wyciągnięcie wniosków na przyszłość i emocjonalne odcięcie się od sprawy? Było, minęło wink

Nie chodzi mi wyłącznie o dowartościowanie się, bo zdaję sobie sprawę, że nie tylko ja się zbłaźniłam "w imię miłości". Ciekawi mnie po prostu jak to wyglądało u innych, do jakich sytuacji doszło itp.

5

Latałem jak porąbany za  laską co od dawna miala mnie gdzies zaliczajac po drodze rozbity samochod i inne takie

- "Wybaczyłam" zdradę byłemu i zaprzyjaźniłam się z jego kochanką-dziewczyną tylko po to, żeby ich zniszczyć od środka. Zajęło mi to 8 długich miesięcy, mnóstwa energii. Udało się, ale nie było warto.
- Za czasów liceum moi rodzice wyjechali na tydzień zostawiając mi kasę. Pokłóciłam się z byłym, pojechałam do niego 450 km (pociąg i bus) po to, żeby się dowiedzieć, że nie ma go w miasteczku i dupa. Rano pojechałam, wieczorem wróciłam, lwia część kasy poszła się kochać i miałam problem.

7

Żałosnaaa... napisał/a:

Witam,

... (nie chodzi mi o sposoby radzenia sobie z bólem, ale bardziej o działania jakie zostały podjęte żeby desperacko nawiązać kontakt z byłym partnerem i go odzyskać)?

Liczę na Wasze szczere historie.

Pewnie smile Stałem 3h na mrozie po przejechaniu 300km , śpiewałem piosenki , dzwoniłem, pisałem 1000 sms'ów dziennie i .... zrobiłem z siebie totalnego idiotę przed nią i znajomymi - masakra tongue

ufff... dobrze , że to już było dawno i nie wróci smile - dziś się z tego śmieję - jaki jak głupi byłem big_smile
Jestem już stary i mam nadzieję , że zmądrzałem hyhy

Także się nie przejmuj - rzeczą ludzką jest popełniać błędy ,nic złego też nie ma w chęci powrotu - czy odzyskaniu miłości, ale ... człowiek po rozstaniu, szczególnie jeśli mocno się zaangażował - zachowuje się jak lekko stuknięty .... lub mocno - jak w moim przypadku - to podobni normalne, chociaż zachowanie nienormalne smile
I to wcale źle o nas nie świadczy - to świadczy jedynie o wielkiej wrażliwości ...

Jedyne pocieszenie - z czasem przechodzi ... czasami się coś tam wspomina, ale człowiek w pewnym momencie odzyskuje swój honor i choćby nie wiem co - mówi nie i już smile

8

Upilem sie... a dalej nie pamietam ale z pewnoscia nie bylo to nic madrego tongue

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Głupie zachowania po rozstaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024