Poznałam go przez internet, fajny chłopak, nawet rozmawialiśmy coś typu, że trafił w końcu na kogoś normalnego.. co ja oczywiście musiałam popsuć, to tak widział zdjęcie innej dziewczyny wiem jestem idiotką bez mózgu, brak mi inteligencji. Przeprosiłam go dość solidnie za to, oczywiście przez internet.., ostatnio napisał do mnie, że był bardzo zły przez ten cały czas, jakoś tydzień więcej nie mamy kontaktu, napisał też, że nie ładnie się zachowałam i też, czy chciałabym dostać szansę? odpisałam, że tak, on olał mnie, nie wiem co powinnam zrobić, chciałabym mu napisać, żeby nie był już na mnie zły, ale nie wiem czy to dobry pomysł, czy ktoś może mi coś doradzić?
Wysłałaś mu nie swoje zdjęcie?
Wyślij swoje że słowem przepraszam.
Jak to oleje, to trudno, następnym razem nie będziesz kłamała.
Wysłałaś mu nie swoje zdjęcie?
Wyślij swoje że słowem przepraszam.
Jak to oleje, to trudno, następnym razem nie będziesz kłamała.
Wysłałam mu..
Swoim kłamstwem, spaliłaś już na samym początku - a takim ludziom trudno zaufać, mają bowiem tendencję do brnięcia w fałsz, w nieskończoność. Nawet jeśli w Twoim przypadku jest inaczej, to on nie znając Ciebie, uzyskał obraz, który mu przedstawiłaś - kłamcy, a to trudno odbudować.
Swoim kłamstwem, spaliłaś już na samym początku - a takim ludziom trudno zaufać, mają bowiem tendencję do brnięcia w fałsz, w nieskończoność. Nawet jeśli w Twoim przypadku jest inaczej, to on nie znając Ciebie, uzyskał obraz, który mu przedstawiłaś - kłamcy, a to trudno odbudować.
Wiem, że jest zły na mnie, ale i tak mam nadzieję, że z czasem mi wybaczy