Czy to ma sens? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Czy to ma sens?

Witam. Opowiem wszystko w wielkim skrócie.Jestem z facetem od 3 lat,a znamy się od 6 lat. Od zawsze był kobieciarzem, pisał z wieloma dziewczynami...teraz jest ze mną(miłość nie wybiera),myślałam,że się zmienił,bo mamy 2 letniego synka,mieszkamy razem u jego mamy.Dwa lata temu przyłapałam go na tym jak pisał z inną dziewczyną (ona pisała do niego,że tez tego chce)...jakoś tam się wytłumaczył i dałam temu spokój.Teraz w październiku wrócił z sanatorium i znalazłam u niego w telefonie zdjęcia kobiety po 40stce z winem itp.Czy to normalne,że koleżanka wysyła takie zdjęcia i to młodszemu koledze(on ma 26 lat)?Też wykręcił się od tego,ale teraz znowu mnie okłamuje,wiele razy pytałam,czy ma jakieś koleżanki,czy z kimś pisze..mówił,że nie,a teraz okazało się,że jednak tak. Dziś napisała do niego koleżanka (pod pseudonimem kolegi),że wczoraj już spała,ale jakby wcześniej napisał to mógłby wpaść...Jakiś czas temu napisała do mnie jego była z pytaniem,czy ja dalej z nim jestem i czy wiem z kim on pisze i co proponuje innym dziewczynom.Cały czas kłamie,kręci,nie przyznaje się,zmienia temat,albo wcale się nie odzywa..Usuwa wszystkie smsy,koleżanki ma zapisane pod pseudonimami np. Majster.Co ja mam o tym myśleć?Zdradza mnie? Kocham go,ale nie wiem czy jest sens dalej to ciągnąć.Mam dość życia w kłamstwie.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy to ma sens?

jak dla mnie odpowiedź jest już w pierwszej linijce gdy piszesz, że jest kobieciarzem ...
skoro wiedziałaś jaki jest to po co się pchałaś w ten związek? głowa też sie przydaje... sama sobie jesteś winna że jesteś w takiej sytuacji trzeba było dobierać sobie partnera bardziej rozsądnie i konsultować decyzję z głową a nie tylko z sercem.
nie rozumiem totalnie kobiet, które zdają sobie sprawę jaki jest facet że olewa, zdradza, ma naturę flirciarza, dużo pije czy jest agresywny a zostają z nim bo mają nadzieję że go zmienią. Nie zmieni się ktoś taki ewentualnie będzie to "uśpione" na początku ale po czasie wyjdzie jego natura a nam będzie się z tego dużo gorzej wymiksować.
Zostaw go bo mydli Ci oczy aż żal...
jeszcze trochę i go przyłapiesz na zdradzie a on powie, że sama sie na niego rzuciła i co on ma biedny zrobić smile

3

facet zakochany po uszy nie zwraca uwagi na inne kobiety.

4

aneczkaxDx napisał/a:

(miłość nie wybiera), .

Ech ta miłość, przyczyna wszystkich problemów. A człowiek jako istota durna i nierozumna musi się jej poddać, innej rady nie ma.

5

aneczkaxDx napisał/a:

koleżanki ma zapisane pod pseudonimami np. Majster.

aneczkaxDx napisał/a:

Mam dość życia w kłamstwie.

6

Odpowiadając na pytanie z tytułu : to nie ma sensu .

7

aneczkaxDx napisał/a:

Witam. Opowiem wszystko w wielkim skrócie.Jestem z facetem od 3 lat,a znamy się od 6 lat. Od zawsze był kobieciarzem, pisał z wieloma dziewczynami...teraz jest ze mną(miłość nie wybiera),myślałam,że się zmienił,bo mamy 2 letniego synka,

Miłość? To Ty go wybrałaś wbrew zdrowemu rozsądkowi. Z jakiej przyczyny sądziłaś, że on nagle zmieni się w innego człowieka?
Synek nie przeszkadza mu w prowadzeniu bogatego życia erotycznego.

aneczkaxDx napisał/a:

Co ja mam o tym myśleć?Zdradza mnie?

Przecież wiesz jak jest, on oszukuje Ciebie, a Ty samą siebie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024