Chłopak mnie zdradza, pomozcie! :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chłopak mnie zdradza, pomozcie! :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Chłopak mnie zdradza, pomozcie! :(

Witam, pisze do Was w jednej sprawie. Jestem z moim chlopakiem od miesiaca. Znalismy sie wczesniej, pare lat temu i juz wtedy zaczynalam cos do niego czuc, ale pozniej jakos nam sie kontakt urwal. Przypadkiem trafilismy na siebie w internecie, umowilismy sie i w sumie juz po pierwszej randce bylismy parą. Jest starszy ode mnie o 11 lat, ale wcale nie czuje tej roznicy. Bardzo go kocham, on tez ciagle mi powtarza, ze mnie kocha, ze nie chce juz zadnej innej. Poznalam jego przyjaciela, kilku innych znajomych, dal mi klucze do swojego mieszkania i powiedzial, ze moge przychodzic kiedy chce, nawet jak go nie ma.
Wczoraj u niego nocowalam i kiedy on spal po prostu nie wytrzymalam, kobieca ciekawosc wygrala i przegladnelam jego telefon. Znalazlam jego nowe konto na portalu na ktorym na siebi trafilismy (na poczatku zwiazku usunal konto), znalazlam jego falszywe konto na facebooku ktore zalozyl, flirtuje z innymi dziewczynami, w galerii ma zdjeciac roznych innych dziewczyn. Najgorsze co znalazlam to byly filmiki nagrane jego telefonem jak uprawia seks z inna dziewczyna w swoim mieszkaniu podczas kiedy ja bylam w pracy. Zalamalam sie kompletnie, przez chwile nie wiedzialam co mam zrobic, nie potrafilo do mnie dotrzec dlaczego mi tak robi, dlaczego rozkochuje mnie w sobie coraz bardziej nie majac zamiaru mnie kochac? Nie powiedzialam mu jeszcze, ze wiem. Nie chce mowic, ze przeszukalam jego telefon bo pozniej odwroci kota ogonem i zrobi z siebie ofiare.
Latwo sie mowi "zostaw go", ale jak sie kocha to trudno jest zakonczyc zwiazek.
Blagam pomozcie bo juz nie wiem co robic sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chłopak mnie zdradza, pomozcie! :(

Stanowczo za długie przerwy miedzy lekcjami smile

3

bloodyhope94 napisał/a:

Latwo sie mowi "zostaw go", ale jak sie kocha to trudno jest zakonczyc zwiazek.

No to nie zostawiaj smile Skoro kochasz, to niech on się dalej zabawia, a Ty nie truj. On Cię nie kocha, ale najważniejsze, że Ty go tak.

bloodyhope94 napisał/a:

Blagam pomozcie bo juz nie wiem co robic sad

Na górze napisałaś jakich porad oczekujesz, więc po co Ci pomoc?

Może sproboj powiedziec ze idziesz do pracy a tak naprawde robisz nalit na jego mieszkanie. A noz widelec trafisz na zdrade.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chłopak mnie zdradza, pomozcie! :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024